Žilinský Večerník

28. marec 2024 | Soňa
| 6°C

Zaujalo nás

Mestská limuzína zrejme našla majiteľa, o predaji rozhodne zastupiteľstvo

Luxusnú limuzínu, ktorú mesto zaobstaralo počas pôsobenia niekdajšieho primátora Žiliny Igora Chomu za viac ako 70-tisíc eur, sa podľa našich informácií podarí predať. Na predaj nadštandardného vozidla zareagovali dvaja záujemcovia.

21.01.2020 | 12:00

O zámere predať luxusnú limuzínu za približne 30-tisíc eur sme vás naposledy informovali začiatkom decembra minulého roka. V tom čase totiž o kúpu vozidla nikto neprejavil záujem, a tak radnica ponuku zverejnila nanovo a upravila aj podmienky.

„Aktuálne je možnosť automobil kúpiť pri odovzdaní a prevzatí jednorazovo alebo je možné zmluvne dohodnúť splátkový kalendár na obdobie jedného roka,“ uviedol v závere roka pre Žilinský večerník Vladimír Miškovčík.


Limuzínu, ktorá aktuálne stojí v garáži, sa však podľa našich informácií napokon podarí predať. Podľa žilinskej radnice na posledný zverejnený zámer zareagovali dvaja záujemcovia.

„Jeden ponúkol kúpnu cenu nižšiu, ako bola suma stanovená znaleckým posudkom (30 670 eur) a jeho ponuka teda nesplnila kritérium najnižšej vyhlásenej ponukovej kúpnej ceny. Druhý záujemca ponúkol kúpnu sumu 36 000 eur. V zmysle podmienok predaja zároveň žiada o predaj prostredníctvom zmluvne dohodnutého splátkového kalendára na obdobie jedného roka,“ potvrdil hovorca mesta.

Ponuku záujemcu ešte musia odobriť mestskí poslanci, a to na najbližšom zasadnutí mestského zastupiteľstva v pondelok 17. februára.

Foto: archív, Čas.sk

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod