Žilinský Večerník

19. marec 2024 | Jozef
| 3°C

Spravodajstvo

Mestský úrad v Žiline bude uzatvorený do stredy 21. októbra

Mestský úrad v Žiline bude 19. a 20. októbra uzatvorený pre verejnosť. Dôvodom je pozitívny test na koronavírus u viacerých zamestnancov úradu. Testovanie na prítomnosť ochorenia COVID-19 podstúpia preventívne všetky osoby, ktoré boli s pracovníkmi v priamom kontakte, v prípade potreby bude povinne nariadená domáca izolácia. Žilinský Regionálny úrad verejného zdravotníctva (RÚVZ) zároveň kontaktuje ďalšie osoby z pracovného či súkromného okolia zamestnancov. Mestský úrad a Klientske centrum budú opäť predbežne fungovať od stredy 21. októbra v úradných hodinách od 8.00 do 16.00 hod.

18.10.2020 | 19:21

Všetci zamestnanci mestského úradu ostávajú preventívne doma do stredy 21. októbra. Samospráva je v kontakte s epidemiológmi z RÚVZ v Žiline a v prípade potreby príjme ďalšie preventívne opatrenia. Do piatku 23. októbra sa v Žiline prerušuje aj činnosť tzv. sociálneho taxíka, prepravnej služby pre imobilných občanov a ľudí s ťažkým zdravotným postihnutím. V platnosti naďalej ostávajú všetky ďalšie preventívne opatrenia, o ktorých mesto Žilina informovalo 14. októbra.

Napriek tomu, že mestský úrad bude pre verejnosť uzatvorený, služby občanom poskytuje elektronicky prostredníctvom e-mailov. Aktuálne e-mailové kontakty na jednotlivé odbory úradu sú k dispozícii na internetovej stránke mesta v sekcii Občan/Kontakty (http://www.zilina.sk/mestsky-urad-v-ziline), e-mailové adresy zamestnancov sú v tvare [email protected]. Aktuálne informácie Žilinčania nájdu na internetovej stránke mesta, osobitnej internetovej stránke: https://koronavirus.zilina.sk, mestskej facebookovej stránke či v mobilnej aplikácii „Žilina“.

Mimoriadne zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Žiline sa napriek zhoršenej epidemiologickej situácii uskutoční online v pondelok 19. októbra o 10.00 hod. Priebeh zastupiteľstva bude možné sledovať naživo, prostredníctvom kanála mesta na Youtube. Hyperlink na živý prenos zo zastupiteľstva bude zverejnený v deň rokovania 19. októbra o 9.45 hod. na internetovej stránke mesta www.zilina.sk. 

Autor: - r -

Foto: mesto Žilina

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod