Žilinský Večerník

24. apríl 2024 | Juraj
| -1°C

Tlačové správy

Na jar sa nemusia báť ľahkých farebných búnd ani páni

Mnohí už na vlastnej koži pocítili, že jar je na Slovensku v plnom prúde. Dni sú dlhšie, slnečné lúče silnejšie a západy slnka krajšie. Na druhú stranu vie ešte stále prekvapiť studený vietor najmä v podvečerných a večerných hodinách. Vtedy skutočne nie je na škodu mať po ruke aspoň tenkú vetrovku.

06.06.2022 | 16:31

Ak ste sa vybrali na túru či dlhšiu prechádzku, dobre viete, že večer nemusí byť také teplo ako bolo cez deň. Nie je nad to mať v ruksaku zloženú tenkú vetrovku, ktorú si na seba rýchlo oblečiete. Akú bundu potrebujete? Jednoznačne Napapirji bundu, ktorá je povestná svojím autentickým dizajnom. Veľký vačok v prednej časti bundy, na ktorom je logo samotnej značky.

Jar je veľmi hravým obdobím, čo sa môže prejaviť aj vo farbách, ktoré nosíme. Na jar sa farieb nemusia báť ani páni. Práve značka Napapijri ponúka tenké pánske bundy v rôznych farbách. V akých?

Modrá farba bundy
Pre tých, ktorí chcú zmeniť svoju klasickú čiernu bundu, no stále si nie sú istí výraznými farbami, je najlepšou alternatívou práve modrá bunda. Modrá ponúka niekoľko odtieňov a je len na vás, či zvolíte tmavomodrú kráľovskú alebo bledomodrú. V modrej sa budú cítiť dobre aj tí, ktorí sa bežne farbám vyhýbajú.

Zelená farba bundy
Muži, ktorí sa farieb neboja, no stále si vyberie skôr tie konzervatívnejšie, je k dispozícií zelená farba. Zelená farba zahŕňa aj farbu kaki, čiže viete pekne zmiešať zelenú a kaki, čím vám vznikne maskáčový motív. Práve maskáčové bundy sú klasikou, ktorá sa bude ešte dlho nosiť.

Oranžová farba bundy
Najmä mladí v dnešnej dobe siahajú po výrazných farbách. Farby, v ktorých chodíme oblečení, vedia prezradiť, akí sme ľudia. Oranžová určite hovorí, že osoba, ktorá ju nosí, sa nebojí výziev a rada priťahuje pozornosť. Oranžová bunda je skutočne len pre odvážnych. Ak to nechcete preháňať s farbami, tak si k bunde vezmite jednofarebné pánske značkové tričko, čím necháte bundu vyniknúť.

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: FXQuadro / Shutterstock.com

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod