Žilinský Večerník

23. apríl 2024 | Vojtech
| -3°C

Spravodajstvo

Najstaršia obyvateľka Lietavy oslávila storočnicu

Obyvatelia Lietavy mali pred dvoma týždňami dôvod na veľkú oslavu. Najstaršia obyvateľka obce Katarína Šišiaková sa dožila nádherných stých narodenín. Narodeninová oslava bola spojená s príjemným posedením a s množstvom krásnych blahoželaní.

25.11.2013 | 14:17

LIETAVA. V sobotu 16. novembra sa dožila pani Katarína Šišiaková, rodená Habrúnová z Lietavy významného životného jubilea - 100 rokov života.
 

Storočnej ženičke prišli zaspievať Závadské ženy

Pri tejto príležitosti sa uskutočnilo na Obecnom úrade v Lietave slávnostné posedenie za prítomnosti rodinných príslušníkov, zástupcov obce a hostí, počas ktorého milej oslávenkyni zablahoželali a odovzdali dary pán dekan Stanislav Belák, starosta obce Pavol Gašpierik a prítomní hostia. Okrem darčekov sa pani Šišiaková mohla tešiť aj z vystúpenia folklórnej speváckej skupiny Závadské ženy a Chládekovcov.
 

V Lietave prežila celé storočie

Pani Katarína Šišiaková sa narodila sa 16. novembra 1913 v Lietave, kde prežila celý svoj život. Spolu s manželom Cyrilom mali päť detí a teší sa z dvoch vnučiek, ôsmich vnukov, desiatich pravnukov a troch pravnučiek. Počas svojho života zažila toho veľa, pracovala na majeroch a v miestnom družstve. Prežila chvíle, na ktoré spomína s úsmevom, ale aj také, ktoré boli ťažké a smutné. Dnes má na tvári úsmev a okolo seba rozdáva lásku a pokoru, s ktorou oslávila aj svoje krásne jubileum.

Milej jubilantke prajeme hlavne veľa pevného zdravia a množstvo krásnych chvíľ prežitých v kruhu svojej rodiny!


-ocu-, snímka Róbert Závacký

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod