Žilinský Večerník

25. apríl 2024 | Marek
| 8°C

Šport

Odhodlaní Vlci sľubujú pred play – off: Martin nedostane nič zadarmo!

Derby ako remeň. Žilinskí hokejisti majú pred sebou vyraďovaciu časť Slovenskej hokejovej ligy, kde narazia na Martin. Akými zbraňami sa chce prezentovať mladý tím trénera Stanislava Škorvánka nám prezradil útočník Vlkov Dominik Rehák.

03.03.2020 | 11:10

HRAJÚ ZA ŽILINU

Vlci obsadili konečnú 7.priečku po základnej časti, avšak posledný mesiac ich preverili iba súperi z najnižších poschodí SHL. „Nechcem nikoho urážať, ale kvalitatívne nás v tej nadstavby nikto príliš nepreveril, no aj my ako tím nehráme momentálne dobre. Konečne ideme do tých ostrých zápasov a potrebujeme prepnúť myslenie v hlavách, aby sme boli úspešní,“ povedal v našom rozhovore útočník MsHK Žilina Dominik Rehák, ktorý verí v zaujímavú sériu. „Určite máme možnosť Martin potrápiť. Možno sme menej skúsený tím, ale fyzicky sme na tom dosť dobre a chceme sa zdravo pobiť o postup. On to znie ako klišé, ale musíme ísť zápas po zápase a veriť si. Dosť bude rozhodovať aj mentálne nastavenie každého hráča a viera vo vlastné schopnosti. Nielen ja tomu nášmu mužstvu verím.“ Pri množstve mladých hráčov v kabíne je extra motiváciou zabojovať o nové zmluvy či lepšie angažmány do novej sezóny. „Ukázať sa môžeme celú sezónu, avšak každý agent či pozorovateľ si dnes všíma hráča, ktorý pracuje pre tím. Play – off je o tímovosti, my hráme za Žilinu a to je pre nás najväčšia motivácia,“ dodal Rehák.

 

ZAPUSTENÉ BRADY

Žilinčania stavili pred náročnými duelmi na silu kolektívu, to by mala byť ich najväčšia zbraň v prestížnom derby. „Po poslednom zápase nadstavby sme si celá kabína sadli, hodili všetko za hlavu a ideme akoby do novej sezóny. Každý hráč vie o čo a za aké farby hrá, Martinu nedáme nič zadarmo.“ Tradíciou sú rituály pred play – off, aké panujú v žlto-zelenej šatni? „Klasikou je, že sa už neholíme, no aj tak polovica šatne nezarastá. Je tu extra stávka v tíme od Jara Markoviča a Maroša Mikoláša, v prípade postupu pôjdu sa dohola ostrihať,“ poodhalil informácie z kuchyne Vlkov Dominik Rehák, ktorý sa spolieha na výraznejšiu podporu fanúšikov v tomto období. „My v to dúfame, predsa je to Martin. Uvidíme, ak neprídu, tak budeme hrať pre tých našich skalných, ktorí chodili celú sezónu.“

 

PROGRAM SÉRIE   - HRANÁ NA ŠTYRI VÍŤAZNÉ ZÁPASY

 4. marca (streda)  od 18.00 Martin – Žilina

5. marca (štvrtok) od 18.00 Martin – Žilina

8. marca (nedeľa) od 18.00 Žilina – Martin

9. marca (pondelok) od 18.00 Žilina – Martin

 

Prípadný piaty duel: 

11. marca (streda) od 18.00 Martin - Žilina

Prípadný šiesty duel:

13. marca (piatok) od 18.00 Žilina - Martin 

Prípadný siedmy duel: 

15. marca (nedeľa) od 18.00 Martin - Žilina

 

 

 

 

NEZMENILI VSTUPNÉ

Pre fanúšikov je potešiteľnou správou, že cena lístkov sa meniť určite nebude. „Nemeníme cenu vstupného na play – off. Bude to rovnaké ako počas celú sezónu, teda 3 eurá a permanentky pochopiteľne platia aj vo vyraďovacej časti, “ povedal generálny manažér Žiliny Ján Nociar.

Autor: - r -

Foto: archív D. R.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod