Žilinský Večerník

25. apríl 2024 | Marek
| 8°C

Tlačové správy

Pánske svetre – 3 tipy, aké modely budú módne túto sezónu

Pánske svetre patria medzi praktické a pohodlné oblečenie, ktoré môžete nosiť ku rôznym outfitom počas jesene aj zimy. V závislosti od toho, aký pánsky sveter si vyberiete, môžete vytvoriť ležérny outfit na bežný deň do práce či elegantnejší outfit napríklad do divadla či na rande. Toto sú 3 pánske svetre, ktoré by ste mali mať vo svojom šatníku túto sezónu.  

25.10.2022 | 08:22

Štýlové pánske svetre so vzorom

Pánske svetre sú veľmi vhodným kúskom do chladnejších mesiacov. Najčastejšie sú vyrobené z príjemného materiálu, ako je bavlna, vlna či vlna merino. Tieto materiály sú nielen kvalitné, príjemné, ale vytvárajú aj dostatočné teplo. Počas jesene ich pokojne môžete vrstviť a nosiť ich napríklad s rifľovou bundou. Počas zimy sú vhodné aj pod kabát či zimnú bundu.

V súčasnosti sú veľmi trendy práve pánske svetre so vzorom. Predovšetkým ide o pásikavé pánske svetre s výstrihom do V alebo U. Takýto pásikavý sveter môžete kombinovať k jednofarebným nohaviciam. Keďže ide o kvalitný materiál, môžete ho nosiť pravidelne počas celej jesene a zimy a nemal by sa vám poškodiť ani pri častom praní. Určite sa vám oplatí investovať do kvalitného svetra, pretože ten sa nežmolí a hlavne na tele nehryzie. Populárne sú aj pletené svetre, ktoré mnohí považujú už za vintage, ale práve tieto svetre sa opäť vracajú do módy. Môže ísť napríklad aj o výrazné pletené svetre v žltej, modrej či zelenej farbe.

Trendy pánske svetre so stojačikom
Pánske svetre sa veľmi jednoducho kombinujú aj ku koženke, bombere, a to najmä, ak ide o jednofarebné svetre. Veľmi príjemný materiál je aj kašmír, ktorý sa taktiež často používa na výrobu svetrov. Značka Tommy Hilfiger napríklad používa na výrobu svetrov Pima Cotton materiál, ktorý sa vyrába bez použitia chemikálií. Práve tento materiál sa vyznačuje mäkkosťou, trvácnosťou a odolnosťou voči žmoleniu.

V súčasnosti rovnako ako pásikavé svetre, tak aj svetre so stojačikom sú veľmi populárne. Ide o svetre, ktoré majú v hornej časti pri krku výstrih do V, ktorý dopĺňa minimalistický zips. Ak takýto sveter vo svojom šatníku máte, určite ho počas tejto sezóny vytiahnite. Vďaka nemu bude váš outfit trendy a in. Aj v tomto prípade platí, že môžete nosiť jednofarebný pánsky sveter so stojačikom alebo vzorovaný.


 

Neutrálny a veľmi praktický sveter, ktorý by nemal chýbať vo vašom šatníku je určite čierny pánsky sveter, ktorý môžete taktiež kombinovať k čomukoľvek, a to k športovým outfitom alebo elegantným outfitom, napríklad k saku. Najviac trendy však budete, ak skombinujete práve pásikavý čiernobiely pánsky sveter so stojačikom a doplníte k nemu čierne nohavice alebo rifle. K takémuto outfitu si pokojne môžete obuť tenisky, mokasíny a pánske čižmy.

Kvalitné značkové pánske svetre
V závislosti od počasia si môžete vybrať typ materiál svetra. Veľmi populárna je pletenina, ktorá môže byť tenká, stredne hrubá a hrubá. Práve tú tenkú môžete nosiť od jesene do jari a počas chladnejších zimných mesiacov ju vrstviť o ďalšie módne kúsky. Medzi pánske svetre môžeme tiež zaradiť kardigány alebo pulóvre, ktoré sú tiež veľmi vyhľadávané.

Pánske súpravy sú tiež veľmi praktické trendy kúsky na bežný deň, avšak keď chcete pôsobiť trochu viac upravenejšie a elegantnejšie, určite siahnite po kvalitnom značkovom pánskom svetri. Odporúčame vám mať vo svojom šatníku viacero typov svetrov, ktoré môžete obmieňať. Určite by počas tohto roka vo vašom šatníku nemali chýbať kvalitné kúsky pásikavých pánskych svetrov, svetrov so stojačikom a klasické jednofarebné bavlnené alebo vlnené svetre s výstrihom do V alebo s výstrihom do tvaru písmena U. Tieto typy svetrov sú vhodné aj pre pánov, ktorí nemajú radi roláky či svetre s lodičkovým výstrihom.

 

Zdroj: PR

Foto: Shutterstock.com

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod