Žilinský Večerník

29. marec 2024 | Miroslav
| 3°C

Šport

Plážový volejbal vo Višňovom ovládol Modrý pondelok

Už piaty ročník turnaja O pohár predsedu rodičovského združenia pri ZŠ s MŠ Rosina v plážovom volejbale amatérskych tímov sa tento rok konal 29. 8. 2020 na ihrisku v areáli kúpaliska vo Višňovom.

03.09.2020 | 11:45

10 tímov z Rosiny, Višňového, Tepličky nad Váhom a Žiliny (Modrý pondelok, Pink Queens, Foxíkovci, Dr(v)iči, Japastav, MAJAMI, Vlci, VK Malá Voda, Stará Crew, Mladá krv) odohralo zápasy (traja proti trom na jeden set do 15 bodov) v 2 základných skupinách, po súbojoch v základných skupinách sa hralo vyraďovacím systémom a od semifinále na dva víťazné sety. Tretie miesto vybojoval tím Japastav (Jaro Pavela, Daniela Pavelová, Dušan Gjabel, Michal Jaroš) po výhre nad Vlkmi (Vladimír Buňo, Dorotka Joppová, Marián Joppa) 2:0. V dramatickom finále vyhral skúsený tím Modrý pondelok (Miroslav Jelšík, Janka Puškášová, Rudolf Švach) nad Dr(v)ičmi (Zdenka Šmehýlová, Ján Cíba, Ľubomír Rendár) 2:1 na sety. Turnaj sa odohral v ideálnom počasí a v priateľskej atmosfére. Za organizáciu turnaja sa treba poďakovať členom Rodičovskej rady pri ZŠ s MŠ Rosina, starostke obce Višňové  Marcele Halaganovej a Oskarovi Paurovi za hudobné spestrenie turnaja. 

 

Zloženie ostatných tímov: Pink queens: Janka Valicová, Janka Valicová, Juraj Hikaník; Foxíkovci: Lenka Lišková, Ľubomír Liška, Adam Liška, Terezka Sentelíková; MAJAMI: Miloš Piesecký, Marika Barbuľáková, Jakub Piesecký; VK Malá Voda: Dušan Jaššo, Michal Majtán, Adrián Stebel; Stará Crew: Jakub Kucharčík, Milan Konárik, Timotej Konárik; Mladá krv: Tomáš Chovan, Alžbetka Pagáčová, Boris Chovan.

Autor: - r -

Foto: archív Ľ.R.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod