Žilinský Večerník

5. máj 2024 | Lesana, Lesia
| 20°C

Šport

Premiérový Žilinský ples športovcov sa náramne vydaril

Vyše 140 hostí sa skvelo bavilo do skorých raných hodín v rôznych vekových kategóriách. To je v skratke vizitka prvého ročníka Žilinského plesu športovcov, ktorý sa uskutočnil 19. januára 2024.

25.01.2024 | 17:25

Hlavný program patril stand up komikovi Michalovi Szatmárimu, ktorému sekundovali výborné čísla kúzelníka a všeobecne panovala výborná zábava. „Až ma to prekvapilo, že o štvrtej hodine nad ránom nám tancovalo na parkete asi 60 ľudí. To asi svedčí o dobrej akcií, čo bolo aj cieľom, aby sa žilinskí športovci mohli do sýtosti zabaviť mimo svojich bežných pracovných či hlavne športových povinností,“ povedal nám jeden z organizátorov Tomáš Čelko zo skupiny Žilina Run, ktorá má pod taktovkou podujatie pod názvom Žilinský mestský polmaratón.


 

 

Z radu prominentných športovcov prišli ples podporiť aktívnou účasťou legendárny jazdec na divokej vode Jaroslav Slúčik, bežec Peter Tichý či bežkyňa na lyžiach Alena Prochádzková. Nielen im patrilo poďakovania za výborný večer s dovetkom, že budúci ročník zrejme znova klope na dvere. „Veľké poďakovanie patrí Eve Mihaličkovej za nápad spoločne s Tiborom Šumpíkom. Rovnako ďakujeme hotelu Slovakia za poskytnutie skvelých priestorov a zlatníctvo Loretta darovalo skvelú cenu do tomboly, ktorou boli briliantové náušnice,“ dodal Tomáš Čelko.



 

Autor: - r -

Foto: archív

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod