Žilinský Večerník

3. máj 2024 | Galina
| 17°C

Zaujalo nás

Príďte voliť a zvoľte si prezidenta ľudí: Nie prezidenta elít, mimovládok, kaviarne a zahraničia

Vážené Slovenky, vážení Slováci, vážení spoluobčania! Už túto sobotu máte jedinečnú možnosť rozhodnúť o ďalšom smerovaní našej vlasti. Či bude pokojným a čoraz lepším miestom pre dôstojný život každého jedného človeka, alebo sa postupne vrátia neblahé časy rozvratu, chaosu a marazmu, ktoré nás za tri a pol roka priviedli na pokraj katastrofy.

02.04.2024 | 13:07

SLOVENSKO JE LEN JEDNO

Budete rozhodovať o tom, či Slovensku konečne zavládne pokoj alebo tu budeme mať politické bojisko medzi najvyššími ústavnými činiteľmi, ktoré sa bude ďalej prenášať do spoločnosti so všetkými negatívami.  Budete rozhodovať o tom, či po desiatich rokoch bude mať Slovensko proslovenského prezidenta alebo budeme opäť počúvať od najvyššieho ústavného činiteľa, že sa za svoj vlastný štát hanbí. Som hrdý na slovenský národ aj na slávne osobnosti našej histórie. Ale najväčším hrdinom bol pre mňa vždy obyčajný, pracovitý a dobrý slovenský človek, ktorý sa po stáročiach dokázal vyrovnávať s údelom osudu. To je človek, ktorého musia politici počúvať a pre ktorého musia pracovať. Nikdy nie naopak! A veľmi si želám, aby obyčajný slovenský človek, tento hrdina všedného dňa, nachádzal vo svojom živote a spoločenstve čo najviac pokoja a súdržnosti. Pretože Slovensko je len jedno. Nie je ani biele, ani čierne. Ani pravicové, ani ľavicové. Nie sme to „my“ a „oni“. Sme jeden národ, ktorý spoločne prešiel náročnými skúškami a musí nimi prejsť aj v budúcnosti.


 

POĎTE VOLIŤ

Veľmi ma mrzí, keď si niekto myslí, že jeho názor je dôležitejší, lepší, že on je akýmsi „majiteľom pravdy“ a môže kvôli tomu opovrhovať ľuďmi, ktorí Slovensko svojou prácou živia. Žijeme v ťažkých časoch, ale všetci cítime, že situácia sa pomaly obracia k lepšiemu. Stredobodom pozornosti vlády je konečne človek a jeho lepší život. Zdražovanie sa zastavuje, platy aj dôchodky rastú, slovenské regióny sa pomaly prebúdzajú k životu. A v sobotu si vo volebných miestnostiach musíme položiť otázku: chceme v tomto pozitívnom trende pokračovať – alebo ho chceme zvrátiť? Chceme sa vrátiť k chaosu, marazmu, chudobneniu a večným politickým sporom, ktoré sme tu tri a pol roka videli každý jeden deň? Lebo ak niekomu táto katastrofa naozaj ublížila, bol to presne ten obyčajný, poctivý a pracovitý slovenský človek, skutočný hrdina všedného dňa, ktorý za to zaplatil kvalitou života svojej rodiny. A preto vás prosím: príďte voliť a zvoľte si prezidenta ľudí. Nie prezidenta elít, mimovládok, kaviarne a zahraničia.

UKÁZAL SCHOPNOSTI

Zvoľte si lídra do zlých čias. Človeka, ktorého poznáte a ktorý pozná vás. Človeka, ktorý už ukázal schopnosti tak upokojiť politické vášne, ako aj zvládnuť tie najťažšie krízy. Zvoľte si prezidenta, ktorý má predpoklady svojím štýlom a vystupovaním národ spojiť, a nie ešte viac rozdeliť. Konfliktov už naozaj stačilo. Ak dnes niečo Slovensko potrebuje, je to pokoj a stabilita. Zvoľte si prezidenta, ktorý nezatiahne Slovensko do vojny, pretože ju úprimne považuje za to najväčšie zlo a bude robiť všetko pre to, aby sa za našimi hranicami čím skôr prestali zabíjať ľudia.  Príďte voliť. Pretože ak neprídete, prezidenta si zvolia iní. Tí, ktorí vidia politiku úplne inak ako vy. Tí, ktorí najviac a najhlasnejšie vykrikujú. Tí, ktorí obyčajným poctivým a pracovitým slovenským človekom, skutočným hrdinom všedných dní, otvorene pohŕdajú. Preto príďte voliť vy. Rozhodujete o vlastnom živote na najbližších päť rokov. Všetkým vám vopred ďakujem za podporu a dôveru.  Nech Boh žehná slovenskému národu, nech pomáha všetkým ľuďom dobrej vôle, nech Boh ochraňuje Slovensko.


 

 

Objednávateľ: Peter Pellegrini, Bakossova 33, Banská Bystrica


Dodávateľ: Creo advertising, s.r.o.,Žižkova 7801/15, 811 02 Bratislava, IČO: 51280299

 

 

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: archív R.K., Facebook P.P.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod