Žilinský Večerník

8. máj 2024 | Ingrida
| 7°C

Zaujalo nás

Pripravte sa na upršaný apríl s čižmami Dunlop

Záhradkárska sezóna je tu. Slnečné lúče však striedajú výdatné dažde, preto sa treba pripraviť a zaobstarať si kvalitné čižmy. Ak ste si naplánovali prevzdušňovanie trávnika, štiepenie dreva či prípravu pôdy, vyrazte do daždivého apríla tou správnou čižmou!

11.04.2024 | 10:00

Dobré čižmy musia zvládnuť nevyspytateľné aprílové počasie

Zimnú bundu ste už možno odložili od skrine, no treba myslieť na to, že zem je stále studená a vlhká. Najdôležitejším kritériom pri výbere pracovnej obuvi do exteriéru je, samozrejme, vodoodolnosť. Nepremokavé čižmy ochránia chodidlá pred mokrým blatom a kalužami.

Pri práci na vlhkom povrchu sa šmýka, preto netreba zabúdať na protišmykovú podrážku, ktorá vás nezradí ani na šmykľavom trávniku. V chladnejšom jarnom počasí je stále dôležitá aj dobrá tepelná izolácia.

Zoznámte sa s prémiovou značkou Dunlop

Dunlop je priekopník vo výrobe pracovných čižiem už viac ako 130 rokov. Revolučné inovácie tejto značky zahŕňajú patentovaný materiál Purofort s unikátnymi vzduchovými bublinkami, vďaka ktorým sú čižmy extra ľahké, odolné a dobre izolované pred chladom.

Žiadny iný výrobca nedokáže napodobniť materiál Dunlop. Spoločnosť zároveň dbá na maximálnu recykláciu odpadov z výroby.

Pracovné gumáky Dunlop FieldPRO sú hitom tejto sezóny

Pracovné čižmy Dunlop FieldPRO majú protišmykovú podošvu s certifikátom SRC, takže vám zaistia stabilitu aj pri svižnej chôdzi po klzkom teréne. Nemusíte sa báť žiadnych šmykov a pádov, práca v nich pôjde ako po masle.

Vďaka ľahkému a odolnému Purofort materiálu zostanú vaše nohy v suchu a teple, aj keď príde dážď alebo budete kráčať cez mláky. Ak ste predtým pravidelne žmýkali ponožky, teraz sa s tým konečne rozlúčite.

Netreba zabúdať, že práca v záhrade či v lese so sebou prináša riziká. Kedykoľvek môžete zakopnúť o spadnuté náradie, kamene či korene stromov a odnesú si to vaše prsty.

Čižmy Dunlop však majú oceľovú špičku a planžetu, ktoré sa postarajú o ochranu prstov i priehlavkov pred úrazmi. S týmito čižmami sa nemusíte báť ani prerazenia klincami a inými ostrými predmetmi.


 

zdroj: https://www.ganes.sk/p/pracovne-cizmy-gumaky/pracovne-cizmy-dunlop-purofort-fieldpro-full-safety-zelena-35

Navyše oceníte tepelnú izoláciu až do -20 °C, čo znamená, že chodidlá vás nebudú oziabať ani vo vyššie položených oblastiach. Vonku je síce v týchto dňoch príjemne, no keď sa spustí dážď a vietor, treba byť pripravený.

Za zmienku stoja aj antistatické vlastnosti, ktoré pomáhajú odrážať statickú elektrinu. Patentovaný dizajn Snug-fit zase zaistí, že vám čižmy budú dobre sedieť na nohe bez toho, aby sa vyzúvali pri každom kroku. A vďaka absorpcii nárazov v päte aj zabudnete, že máte za sebou celodennú šichtu. Nohy sa v čižmách Dunlop neunavia, na rozdiel od obyčajných čižiem.

 

Čižmy Dunlop ponúkajú všetko, čo potrebujete

Pri práci vonku sa musíte cítiť pohodlne a bezpečne, aby ste mohli odviesť svoju robotu na 100 %. Na kvalitných pracovných čižmách to všetko stojí a padá.

Okrem čižiem FieldPRO sa oplatí spomenúť model DUNLOP SNUGBOOT Wildlander, ktorý odoláva chladu až do -40 °C a má nenápadné hnedé prevedenie, ktoré sa hodí pilčíkom, lesníkom, hubárom a poľovníkom. Nekompromisne kvalitné čižmy Dunlop netreba hľadať ďaleko. Širokú ponuku tejto značky nájdete na www.ganes.sk.

Autor: - r -

Zdroj: PR článok

Foto: ganes.sk

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod