Žilinský Večerník

25. apríl 2024 | Marek
| 0°C

Hudobná

SMERR Music Club prichádza s nabitou hudobnou sezónou

Čo nás v Žiline čaká a neminie? Atmosféru klubových koncertov môžete od septembra zažívať častejšie, s letom sa rozlúči Davová psychóza.

19.08.2013 | 14:49

ŽILINA. ČADCA. Už budúci víkend ovládne ľudí Davová psychóza. Jedna z najväčších slovenských punkových legiend príde zahrať svoj jediný klubový koncert v stredu 28. augusta, čím uzavrie letnú hudobnú sezónu. Príďte podľahnúť davovej psychóze do SMERR Music clubu a dať definitívne zbohom letu.


Pozor, hneď v piatok 30. augusta sa v Žiline uskutoční skutočne diabolská jazda. SMERR Motor Bike Fest je akcia určená nielen pre motorkárov, ale aj pre milovníkov krásnych pekelných mašín. „Od rána sa bude v SMERRe variť guláš a každý, kto príde na motorke, bude mať vstup zdarma. Samotní motorkári budú mať zraz tu v okolí a večer odstavia svojich tátošov na Vlčincoch. Bude to zaujímavá akcia - o 20. h dostane ľudí do varu DJ, o 21. h bude exhibícia zápasníkov z Diamond gymu a návštevníkov čaká i bohatý hudobný program,“ hovorí majiteľ klubu Robo Jaroščiak. Kapely Metallica revival a Guns n´ Roses revival sú ako šité na mieru akcii. Druhá menovaná je podľa majiteľa vôbec najlepšia revival kapela, ktorá vystupuje na Slovensku a v Čechách. Hudobníci nie sú v SMERRe prvýkrát, v Žiline majú už svoju vernú fanúšikovskú základňu. Na SMERR Motor Bike Feste tak môžete opäť zažiť, ako sa starý dobrý „Axl Rose“ vráti v najlepšej forme na scénu!

 

Septembrová Dilemma i Šeban


V septembri už začína SMERR Music Club fungovať naplno. „Hoci kapely ešte nechodia po koncertoch a zotavujú sa z letných festivalov, každý víkend budeme servírovať dávku dobrej hudby. Na začiatok to rozbehneme so Super Oldies Party spojenou s prezentáciou live koncertov a videoklipov, prioritne Depeche Mode. Nebude to klasický koncert, ale zábava v štýle oldies, ktorú bude viesť DJ,“ pozýva Robo Jaroščiak.


Na ďalšiu revival lahôdku sa môžete tešiť 13. septembra, kedy sa do Žiliny vráti geniálny cirkus Rammstein! Skvelá kapela, ktorá vie rozprúdiť autentickú show spojenú s pyrotechnickými efektmi a dažďom, prijala pozvanie do SMERR Music Clubu po druhýkrát. Nadšení fanúšikovia si ju totiž sami vyžiadali!
Streda 25. septembra bude patriť pánom umelcom, do Žiliny zavíta Andrej Šeban Band. Počas špeciálneho jazzového večera predvedú dokonalú hudobnú súhru klávesista Daniel Špiner, basgitarista Peter Rusňák, bubeník Michal Fedor a, samozrejme, gitarista, skladateľ, hudobný producent a spevák Andrej Šeban.


September uzavrie partia ďalších špičkových muzikantov združených pod názvom Dillema. V piatok 27. septembra sa predstavia Juraj Tatár, Marcel Buntaj a Martin Gašpar, známi z viacerých projektov českej a slovenskej scény od jazzu po rock, ktorí stoja za mnohými hviezdami a ich zlatými či platinovými platňami, talentovaný mladý český gitarista Matej Morávek a spevák Ján Spišák, ktorý sa okrem občasnej spolupráce na iných projektoch venuje výhradne Dilemme už od roku 1995.

 

Vyberte si to svoje


Do konca roka očakávajte v SMERR Music Clube ďalšie významné hudobné mená a multižánrové akcie. Okrem tematických revival večerov, kedy odznejú najväčšie hity Jon Bon Joviho alebo ACDC, sa v októbri dostaví Marián Grexa s kapelou, ale aj Swan Bride, ktorí budú koncertovať po dvojročnej prestávke. „Na ďalšie mesiace sa rieši Peter Nagy, Buty, aj Le Payaco, ktorí už dlho nevystupovali v Žiline, ale aj Zóna A a z hip-hopovej scény H16, 4D a Kontrafakt. Pre Tublatanku a Kreyson ešte hľadáme termín, a veľmi sa tešíme na Lenku Dusilovú s kapelou,“ dodáva Robo Jaroščiak.

 

SMERR Music Club expanduje do Čadce!


Pre všetkých, ktorí sa radi bavia, prichádza do Čadce nový hudobný klub, ktorý tu otvára tím žilinského SMERR Music Clubu. Nesie názov SIXX Music Club a s jeho otvorením sa spája trojdňová akcia od 23. do 25. augusta. Krstným otcom bude Rytmus, ktorý si už na piatok (23. 8.) pripravil veľkolepý opening koncert. Nebude chýbať šampanské, konfety a welcome drinky! V sobotu (24. 8.) to v SIXXe bude hrať hitmi minulého storočia spojenými s videoprojekciou a na nedeľu (25. 8.) je pripravená Bartolomejská afterka pri príležitosti Bartolomejských hodov v Čadci. Nový SIXX Club sa otvára už tento víkend na Palárikovej 85 v Čadci.

Veronika Cvinčeková
Snímka Andrej Šeban Band

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod