Žilinský Večerník

19. marec 2024 | Jozef
| 1°C

Tlačové správy

Štvrtý ročník Swing plesu v Event House Žilina so zvodnými burlesque tanečnicami a Barborou Švidraňovou

Plesová sezóna prichádza a s ňou je tu už 25. januára vyhľadávaný Swing ples v Event House. Štvrtý ročník sa jeho organizátori rozhodli ozvláštniť a prichádzajú s netradičným konceptom.

17.01.2020 | 20:26

Plesová noc sa tento rok bude niesť v štýle zvodnej burlesky. Okrem nádherných burlesque tanečníc na plese vystúpi Žilinčanka Barbora Švidraňová so svojou kapelou, návštevníci sa môžu tešiť na školu tanca od Lotta Love, tematický fotokútik, catering a tombolu.

Swingový ples v Event House sa zaradil medzi neodmysliteľnú súčasť plesovej sezóny v roku 2017 a patrí medzi najväčšie plesy na Slovensku. Okrem skvelej tanečnej zábavy a programu je vyhľadávaný aj pre možnosť tematicky sa obliecť a vrátiť sa na jednu noc do minulosti. Tento rok organizátori prichádzajú s novinkou a ples organizujú s podtitulom zvodná burleska.

Burleska je definovaná ako umenie zvádzania, spája divadlo a tanec s ďalšími umeleckými kategóriami a oslavuje krásu žien. Na plese očarujúcu show predvedú tanečnice z Bratislava Burlesque. Hviezdou večera je Žilinčanka Barbora Švidraňová, ktorá vystúpi spolu so svojou kapelou Basie Frank Band. Hostia sa budú môcť naučiť swingové kroky s tanečnicou Lotta Love, chýbať nebude ani tombola a tematický fotokútik.

Na ples netreba žiadnu plesovú róbu, páni môžu opäť staviť na traky a motýliky, u dám sú vítané napríklad strapcové šaty, čelenky, pierka či trblietky. Viac informácií o podujatí nájdete na Facebook evente. Vstupenky zakúpite na ticketportal.sk.

Zdroj: Event house

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod