Žilinský Večerník

26. apríl 2024 | Jaroslava
| 9°C

Tlačové správy

Svadobná výstava s Máriou Čírovou už 17. novembra v Event House

Žilinský Event House už po štvrtýkrát ožije svadobnými trendami, novinkami a nápadmi. Pod jednou strechou nájdete výber overených svadobných dodávateľov, prehliadky šiat a oblekov, zaujímavé diskusie a kopec inšpirácie.

11.11.2019 | 12:17

Svadobní dodávatelia a osobný kontakt


Na výstave sa predstavia svadobné salóny WEM, Zoya, Infiniti a Jadei a čaká na vás široká škála typov, strihov a štýlov šiat od rôznych svetových módnych domov. Organizátori dali priestor aj dizajnérskej práci a svoje svadobné šaty odprezentuje aj slovenská módna návrhárka Veronika Kostková. Páni sa budú môcť inšpirovať prehliadkou oblekov a doplnkov od značky Justin Paukin, ktorá vo svojich modeloch spája šikovnosť rúk slovenských šičiek a cit pre dizajn.


Tešiť sa môžete aj na vystavovateľov šperkov, doplnkov, výzdoby a dekorácií, svadobných koláčikov a candy barov, tlačovín, make-up a starostlivosti o telo, hudby, fotografií či videa. Okrem toho, že nájdete výber spoľahlivých svadobných dodávateľov na jednom mieste, máte príležitosť sa s nimi osobne spoznať a porozprávať o možnostiach a vašich predstavách.

 

Mária Čírová a jej svadobné tipy


Zo svadobnej výstavy v Event House si odnesiete aj praktické tipy o prípravách svadby. Tento rok pozvanie prijala Mária Čírová, ktorá v unikátnom rozhovore prezradí napríklad ako si našli svadobný priestor, vybrali dekorácie, svadobné tlačoviny alebo aj to, kde našla svoje vysnívané šaty.


Prípravy bez stresu a starostí


Podujatie spoluorganizuje svadobná agentúra SpicyWedding. Na trhu pôsobia už niekoľko rokov, majú za sebou viac ako 200 zrealizovaných svadieb a starajú sa o výzdobu a dekorácie, catering, svadobnú koordináciu, ale aj o kompletnú organizáciu svadby na kľúč. „Svadba pre mnohé mladé páry prestala byť spoločenskou nutnosťou, ale začala byť vnímaná ako oslava lásky. Svoj deň D si chcú mladomanželia skrátka užiť podľa seba. Na výstave nájdu všetko, čo sa svadby týka a majú skvelú príležitosť ujasniť si, po akej svadbe vlastne túžia,“ prezradila svadobná manažérka Zuzana Hajská Patrovič zo SpicyWedding. Stánok agentúry nájdete aj na výstave.
 

 

Autor: - r -

Zdroj: Event house

Foto: memo

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod