Žilinský Večerník

26. apríl 2024 | Jaroslava
| 9°C

Zaujalo nás

Tak toto pobavilo. Žilinská mestská polícia riešila záhadu s hlasnou hudbou

Žilinskí mestskí policajti sú často "atakovaní" aj úsmevnými podnetmi. Nedávno jeden podobný riešili na území nášho mesta.

20.04.2020 | 12:30

Všetko sa to začalo (12. apríla), keď oznamovateľ telefonicky nahlásil, že má problém so susedom, ktorý mu hádže do okna malé kamienky. 

„Hliadkou mestskej polície bola na mieste vykonaná kontrola, kde bol zistený oznamovateľ, ktorý ako osobu, ktorá mu robí schválnosti označil suseda. Sused ako dôvod svojho konania uviedol, že je to odplata za to, že oznamovateľ opakovane ruší nočný kľud hlasnou hudbou. Pri vzájomnom kontakte a rozhovore nakoniec dospeli k zisteniu, že nočný kľud pravdepodobne ruší ďalší sused. Vzhľadom na to, že v byte označeného suseda nikto neotváral, obidvom odporučené, aby v prípade rušenia kontaktovali políciu," uvádza mestská polícia vo svojich zvodkách.

Následne po odchode hliadky volal na operačné stredisko MP správca bytovky, ktorý uviedol, že vzhľadom na to, že byt označeného suseda je už mesiac prázdny, rušenie nočného kľudu musí spôsobovať niekto iný...

Autor: - r -

Foto: ilustračná snímka

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod