Žilinský Večerník

19. apríl 2024 | Jela
| 5°C

Šport

Tenisový turnaj v Rajeckých Tepliciach ovládol domáci pár

Tenisoví amatéri majú tradične jeden z vrcholov letnej sezóny v Rajeckých Tepliciach, kde sa tento rok uskutočnil už 28. ročník populárneho turnaja RT Cup. Triumf ostal v domácich rukách, o čo sa pričinila dvojica Miroslav Matiašovský/Pavol Kendera.

18.08.2020 | 19:40

Hrací systém mal dve skupiny po šesť párov, z ktorých prvé štyri postupovali do štvrťfinále a následne sa vykryštalizovalo poradie. Finálový duel domáceho páru Matiašovský/Kendera proti dvojici zo Sučian Struhár/Kraľovanský malo strhujúci priebeh a spĺňalo výborné parametre v niektorých momentoch, ktoré presahovali amatérsky tenis. Napokon sa rozhodlo až v tajbrejku, kde mal viac šťastia domáci rajeckoteplický pár. „Som rád, že sme zabavili divákov, bol to naozaj výborný zápas. Vyhrali sme proti herne lepšej dvojici, no dali sme do toho bojovnosť a vyšlo to. Tiež by som poďakoval všetkým, ktorí sa na našich kurtoch cítia vždy výborne a radi nás navštevujú,“ zhodnotil triumf Pavol Kendera, inak dlhoročný organizátor turnaja. Na treťom mieste sa umiestnila žilinsko-martinská dvojica Rastislav Pavlík a Dušan Štípala.


 

 

Výsledky RT Cup 2020: 1. Kendera/Matiašovský, 2. Struhár/Kraľovanský, 3. Pavlík/Štípala. Turnaja sa zúčastnilo 12 dvojíc.

Autor: - r -

Foto: Ľubomír Rendár

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod