Žilinský Večerník

29. apríl 2024 | Lea
| 7°C

Tlačové správy

Tragická nehoda pri Dolnom Hričove si vyžiadala mladý život

V nedeľu 20. augusta v čase okolo 03:55 h došlo na diaľnici D3 v úseku Dolný Hričov k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej zomrel 27-ročný mladík. Na vine bol pravdepodobne alkohol.

21.08.2023 | 09:32

 

Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že doposiaľ presne nezistený vodič viedol osobné motorové vozidlo Audi A4. Následne zo zatiaľ nezistených príčin prešiel s vozidlom mimo diaľnicu, kde sa vozidlo prevrátilo a ostalo stáť na boku. Pri aute sa po príjazde polície a ostatných záchranných zložiek nachádzal 44-ročný muž, ktorý sa podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 0,81 mg/l (1,69 promile) alkoholu vo vydychovanom vzduchu.

Vedľa vozidla bol nájdený 27-ročný muž, ktorý napriek lekárskej pomoci zraneniam podľahol. U nebohého muža bola nariadená pitva.

Po dopravnej nehode bol 44-ročný muž prevezený na ošetrenie. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody, ako aj to kto bol vodičom motorového vozidla, sú predmetom vyšetrovania.

 

VÝZVA POLÍCIE

Polícia apeluje na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy.

 

Autor: - r -

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod