Žilinský Večerník

28. apríl 2024 | Jarmila
| 13°C

Šport

Úspešní bojovníci Diamond Gymu aj v zápasoch MMA

MMA – zmiešané bojové umenia. Borci z DIAMOND GYMU potvrdzujú svojimi výkonmi, že na scéne bojových športov na Slovensku a v Čechách patria medzi absolútnu špičku.

12.11.2013 | 12:28

VRimavskej Sobote sa konalo druhé kolo profesionálnej série v MMA pod názvom FIGHT EXPLOSION II. Farby žilinského klubu zastupovali Milan Ďatelinka a Matej Harcek. Ako prvý z dvojice nastúpil talentovaný Milan Ďatelinka proti o 11 rokov staršiemu súperovi z domáceho klubu Jozefovi Machyniakovi. Milan začal bez rešpektu  tvrdým kopom a obaja borci išli na zem. Po dvoch úspešných únikoch sa podaril Žilinčanovi „triangel“, po ktorom súper zápas po minúte boja ukončil a Milan Ďatelinka zvíťazil v prvom kole.

Druhý z dvojice Žilinčanov Matej Harcek mal proti sebe skúseného bojovníka Jána Hospodára z Michaloviec. Martin nemal práve dobrý začiatok, keď v úvode naletel na tvrdý úder, čo sa snažil súper hneď využiť. Po minútovej „gilotíne“ Matej prebral zápas do svojich rúk a po sérii úderov rozhodca ukončil zápas v prospech žilinského  bojovníka. Matej Harcek zvíťazil v prvom kole KO. Obidvom borcom patrí poďakovanie za výkony, ako aj trénerovi Róbertovi Gajdičiarovi za prípravu celého tímu.

O MMA je záujem a tento druh bojového športu zaznamenáva obrovský nárast záujmu. Pravidelne na našich podujatiach zahŕňame do štartovnej listiny aj MMA. Novinkou pre žilinských fanúšikov bude čisto MMA profesionálny turnaj v octagóne (klietke), ktorý pripravujeme v spolupráci zo SZMMA (Slovenský zväz MMA) 23. novembra. Zvolili sme netypický priestor v štýle underground, a to žilinský klub SMERR MUSIC CLUB na Vlčincoch. Na programe bude 12 zápasov prevažne bojovníkov Diamond Gymu a Minotaurov zo Žiliny proti súperom zo Slovenska a Česka. Lístky sú už v predaji v sieti TICKETPORTAL, ako aj priamo v DIAMOND GYME. Viac informácií na tel. čísle 0903 584 555. O pripravovanom turnaji budeme informovať fanúšikov v najbližšom vydaní Žilinského večerníka, ako aj na stránkach DIAMOND GYMU a facebookovskej fan page.

Róbert Kajánek
Snímka Fightnews.sk

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod