Žilinský Večerník

27. apríl 2024 | Jaroslav
| 0°C

Spravodajstvo

V najnovšom vydaní Žilinského večerníka si prečítate:

Najzaujímavejšie témy jednotlivých rubrík z najnovšieho vydania č. 44/2019

28.10.2019 | 13:45

Pre dostavbu D3 protestovali v hlavnom meste. Zástupcovia a aktivisti z Kysúc takto pred týždňom vycestovali s papierovými kamiónmi do Bratislavy, aby vyjadrili nespokojnosť so stagnujúcou diaľnicou.

Staré do šrotu, nové na oddelenia! Do žilinskej nemocnice dorazila minulý týždeň ďalšia várka nových, moderných postelí. Radosť majú aj zdravotné sestry. Vieme prečo.

Zhusťovanie spojov mestskej hromadnej dopravy bude v Žiline pokračovať. Dopravný podnik plánuje zriadiť aj novú linku. Vieme, odkiaľ kam bude premávať.

V Kultúrnom dome v Turí rozdávali Oskary. Slávnostného odovzdávania cien za herecký výkon sa zúčastnil aj kráľ nemého filmu Charlie Chaplin! Ako je to možné?

Čaká nás predĺžený dušičkový víkend. Ako je o cintoríny postarané? Bude polícia dohliadať na našu bezpečnosť? Aké tradície sa spájali s Dušičkami v minulosti? To všetko a oveľa viac sa dozviete v špeciálnom dušičkovom vydaní.

Stará sa o kríže a kaplnky, na ktoré sa zabudlo. Jozef Bittó z Mojšovej Lúčky opravuje a zveľaďuje symboly kresťanstva. Čo ho k tomu vedie?

Hokejisti MsHK Žilina sa v minulom týždni posnažili a po dvoch prehrách zaznamenali dve výhry, z toho druhú s čistým kontom. V stredu o 17. h hrajú susedské derby s rivalom z Martina, prídete ich povzbudiť?

Prajeme vám príjemné čítanie :-)

Autor: - r -

Foto: archív

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod