Žilinský Večerník

25. apríl 2024 | Marek
| 3°C

Zaujalo nás

V najnovšom vydaní Žilinského večerníka si prečítate:

Najzaujímavejšie témy jednotlivých rubrík z najnovšieho vydania č. 48

25.11.2019 | 13:41

Aký osud čaká provizórne parkovisko na Solinkách, o ktorom obyvatelia sídliska už dlhodobo diskutujú? Vznikne na jeho mieste nový parkovací dom či byty? V hre sú oba varianty.

Za prenájom a projektovú dokumentáciu prenosného dopravného značenia počas mimoriadnej situácie, ktorá vznikla dôsledkom požiaru pod Rondlom, zaplatila žilinská radnica viac ako 90-tisíc eur. Cenu chcú dať skontrolovať.

Bikesharing sa v Žiline teší mimoriadnej obľube. Na najbližšom mestskom zastupiteľstve budú poslanci rozhodovať o jeho rozšírení. Mohli by pribudnúť desiatky nových bicyklov aj staníc.

Na Gymnáziu v Bytči odhalili pamätnú tabuľu Jánovi Kuciakovi.

Hradná sezóna 2019 ukončená! Ako hodnotia uplynulú sezónu dobrovoľníci zo Starého hradu a Hričova? Na Hričove sa tento rok podarilo objaviť stenu s neznámym stavebným pôvodom. Čo to pre hrad znamená?

Pred nami je prvá adventná nedeľa. Ako predvianočný čas prežívali naši predkovia?

RETROKOLÁŽ Žilinského večerníka: o čom sa v Žiline písalo v novembri 1997?

Futbalisti Bánovej si napriek svojmu statusu nováčika 3. ligy vybojovali svojimi výkonmi po jeseni vynikajúce 2. miesto. Vyspovedali sme ich trénera Michala Molnára.

VEĽKÁ VIANOČNÁ SÚŤAŽ! Hráme o desať fantastických cien! Nájdite v Žilinskom večerníku 4 adventné sviečky a nechajte sa obdariť!

Ďakujeme, že nás čítate! :)

Autor: - r -

Foto: archív

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod