Žilinský Večerník

27. apríl 2024 | Jaroslav
| 3°C

Spravodajstvo

V najnovšom vydaní Žilinského večerníka si prečítate:

Najzaujímavejšie témy jednotlivých rubrík z najnovšieho vydania č. 50/2019

09.12.2019 | 13:36

Mesto sa po mesiacoch rokovania dohodlo so žilinským podnikateľom Georgeom Trabellsiem o vysporiadaní vzťahov. Dohoda ponúka dva varianty. O tom, ktorá dohoda prejde, budú rozhodovať poslanci na mimoriadnom mestskom zastupiteľstve 20. decembra.

Od nového roka si študenti za jazdu zaplatia. Na ostatnom mestskom zastupiteľstve o tom rozhodli poslanci. Zároveň schválili aj návrh, v ktorom sa posunie hranica pri bezplatnej preprave pre deti a žiakov do 16. roku života.

V Žiline sa budú zvyšovať miestne dane a poplatky. Chcete vedieť, koľko budete za bývanie a komunálne odpady platiť v novom roku? Dozviete sa v najnovšom vydaní Žilinského večerníka.

V Terchovej vyhlásili mimoriadnu situáciu. Hrozí pád ďalšej obrovskej skaly. Podľa odborníkov môže spadnúť kedykoľvek.

Na tohtoročných Rockových Vianociach sa predstaví klasická zostava, v ktorej nebudú chýbať protagonisti „rockoviek“, skupina AYA, a čaká nás aj prekvapenie. Aké?

Stretli sme sa s primátorom Rajca Milanom Lipkom, ktorý už rok pôsobí v novej funkcii. Ako hodnotí svoje doterajšie pôsobenie v úrade?

Pokuta za jazdu bez diaľničnej známky mu prišla po viac ako dvoch rokoch. Ako je to možné? Dá sa z toho vykľučkovať?

Hokejisti Žiliny síce v Slovenskej hokejovej lige výsledkami príliš neoslňujú, ale mladí hráči v tíme napredujú. Štyria z nich sú v nominácii Slovenska na zraz pred svetovým šampionátom do 20 rokov, ktorý sa na prelome rokov uskutoční v Ostrave a Třinci. Viete, ktorí sú to? Ak nie, u nás si to prečítate.

Pripravujeme pre vás špeciálne vianočné dvojčíslo so zaujímavými článkami aj prekvapeniami. Navyše kúpou vianočného Večerníka môžete podporiť dobrú vec.

Ďakujeme za priazeň a želáme pekný predvianočný čas! :-)

Autor: - r -

Foto: archív

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod