Žilinský Večerník

19. apríl 2024 | Jela
| 1°C

Spravodajstvo

V najnovšom vydaní Žilinského večerníka si prečítate:

Najzaujímavejšie témy jednotlivých rubrík z najnovšieho vydania č. 7/2020

10.02.2020 | 13:40

Návrh o zákaze pyrotechniky vyvolal nevôľu. Do Žiliny prídu zástupcovia pyrotechnických firiem z celého Slovenska, aby predniesli svoje argumenty na pondelkovom zastupiteľstve.

Mestskí poslanci budú rokovať aj o vypovedaní zmluvy s advokátskou kanceláriou, ktorá zastupuje mesto vo vysporiadaní vzťahov s podnikateľom G. Trabelssiem. Prečo?

Obyvatelia Soliniek spisujú petíciu. Chcú zabrániť masívnej výstavbe, ktorá hrozí na voľnej ploche. Tú donedávna využívali ako provizórne parkovisko.

Mnohí vodiči ostali v úvode roka stáť „pred bránami“ do historického centra mesta. Výsuvné stĺpiky ich jednoducho do pešej zóny nepustili. Čo sa tam dialo?

Aupark zvýšil cenu parkovného. Za prvé tri hodiny, ktoré boli doteraz zadarmo, si od začiatku februára vodiči zaplatia. Čo je dôvodom tejto zmeny a o akú sumu ide?

Dobrovoľníci z hradu Hričov pokračujú v oprave druhej najstaršej budovy v Dolnom Hričove – zo 16. storočia. Aké s ňou majú plány?

Žena poľovníčka? Prečítajte si článok o Jozefíne zo Žiliny, ktorá záľubu v poľovníctve zdedila po svojom otcovi.

Unikátna výstava v priestoroch Kysuckého múzea v Čadci ukrýva doslova unikát. Čo, to sa dozviete v najnovšom vydaní Žilinského večerníka.

V najnovšom Večerníku vám prinášame rozhovor s riaditeľom Mestského divadla v Žiline Michalom Vidanom. Prezradil nám, že budúca sezóna bude patriť veľkým ženským postavám.

Najlepším slovenským vodnopólistom je Žilinčan Tomáš Hoferica (26). Prečítajte si exkluzívny rozhovor s týmto brankárom, ktorý háji farby francúzskeho tímu Reims.

Prajeme príjemné čítanie :-)

Tím ŽV

Autor: - r -

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod