Žilinský Večerník

7. máj 2024 | Monika
| 11°C

Spravodajstvo

V najnovšom vydaní Žilinského večerníka si prečítate:

Najzaujímavejšie témy jednotlivých rubrík z najnovšieho vydania č. 11/2020

09.03.2020 | 13:30

Prerazený plot a jedna zranená osoba! Taká je štatistika poslednej nehody na križovatke pri Fackárni. Dlhodobo sa hovorí o jej úprave. Kedy sa niečo reálne udeje?

Otrasná vizitka vstupnej brány do Žiliny! Čitateľ upozornil na problém, s ktorým sa dlhodobo borí najfrekventovanejší podchod v meste. Ako dopadla jeho nedávna diagnostika?

Približne dvadsať starých dubov malo byť v žilinskom Lesoparku Chrasť označených a pripravených na výrub. Ľudia zostali pobúrení. Ako to naozaj je?

Obyvatelia Hájika sa nevedia dočkať dlho sľubovaného chodníka. Mesto aj investor nevidia chybu na svojej strane. Kto je zodpovedný za jeho dobudovanie?

Ďakujeme, že sme spoločne mohli pomôcť Miškovi z Krasnian, ktorý ochrnul po nešťastnom skoku do bazéna. Prinášame vyhodnotenie vianočnej pomoci, do ktorej ste sa mohli zapojiť aj vy. Ako sa Miško momentálne má? Dozviete sa v najnovšom vydaní.

Sezóna na Starom hrade sa môže začať! Dobrovoľníkom sa podarilo zakúpiť prvé lešenie. Na hrad sa však vrátia až o niekoľko týždňov, keď pominie zima. Aké plány majú do tohto roka?

Obľúbený galavečer Športovec roka mesta Žilina je zrušený! Čo sa stalo?

VYHODNOTENIE narodeninovej SMS súťaže. Kto vyhral plnú nádrž či wellness vstup do luxusného hotela?

Ďakujeme za priazeň!

Autor: - r -

Foto: redakcia

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod