Žilinský Večerník

28. marec 2024 | Soňa
| 6°C

Spravodajstvo

V najnovšom vydaní Žilinského večerníka si prečítate:

Najzaujímavejšie témy jednotlivých rubrík z najnovšieho vydania č. 12/2020

16.03.2020 | 14:21

Žilina sa vyľudnila. Na Slovensku je vyhlásený núdzový stav. Aké opatrenia prijalo mesto a štát? Nakoľko sa to odrazí v našich životoch? Viac sa dočítate v najnovšom vydaní Žilinského večerníka.

„Situácia je vážna a netreba ju vôbec podceňovať,“ hovorí riaditeľ žilinskej nemocnice Igor Stalmašek. Je nemocnica pripravená na prvé pozitívne prípady v Žiline, aj keď nemá vlastné infekčné oddelenie?

Aký bude Bulvár budúcnosti? Kolektív architektov predstavil víziu, ako by najznámejšie korzo Žiliny mohlo vyzerať o niekoľko rokov.

Pri zastávke MHD v Budatíne sa objavil nebezpečný stavebný odpad. Obyvateľ upozorňuje na možné riziko pre deti.

Vstane kaštieľ v Kunerade ako fénix z popola? Podľa majiteľov národnej kultúrnej pamiatky vstupuje zámok do najdôležitejšej etapy svojej záchrany. Tá však nebude spočívať v stavebných prácach. Viac sa dozviete v našich novinách.

Jar prichádza, práce na záhradke sa hlásia k slovu. Záhradkár Jozef Čerňanský sa vyjadril k priebehu tohtoročnej slabej zimy i k tomu, aký to bude mať dopad na úrodu.

Pozor, inzercia Žilinského večerníka je od pondelka 16. marca v súvislosti s aktuálnou situáciou na Slovensku ZATVORENÁ! Ako postupovať, ak si chcete podať spomienku či inzerát? Dočítate sa na strane 7.

Ako poznačil koronavírus žilinský šport? Niektoré tímy skončili, iné stále čakajú.

Ďakujeme za priazeň a želáme všetkým veľa zdravia a optimizmu v týchto náročných dňoch!

Autor: - r -

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod