Žilinský Večerník

8. máj 2024 | Ingrida
| 8°C

Z regiónu

Vianočné dni otvorených dverí v Jabloniach: Príďte si pozrieť hotové byty a užite si príjemný program s rodinou

Obľúbený bytový projekt v Bytči sa kolauduje a láka na obhliadky hotových bytov aj pestrý program. V piatok 8. decembra a v sobotu 9. decembra.

06.12.2023 | 09:15

Vysoký štandard a bezkonkurenčné ceny

Jablone sa kolaudujú a pri tejto príležitosti pre vás pripravili vianočné dni otvorených dverí. Hlavným bodom programu budú obhliadky hotových bytov, počas ktorých sa na vlastné oči presvedčíte o kvalitách svojho nového bývania. Príjemne vás prekvapí vysoký štandard bytového interiéru, ktorý zahŕňa podlahy so štýlovým dreveným dekorom belgickej značky VITALITY, funkčné a elegantné interiérové dvere INVADO, obklady a dlažby od európskej jednotky PAMESA CERAMICA a kúpeľňové zariadenie svetových značiek HANSGROHE či HüPPE. Okrem značkového zariadenia vás poteší množstvo prirodzeného svetla, praktické dispozície a priestranné balkóny. Komfort ide ruka v ruke s dostupnosťou. Byty v 3. etape Jabloní získate za bezkonkurenčné ceny a výrazne ušetríte.


Detský kútik aj súťaž o kávovar

Jablone sa postarali aj o zaujímavý sprievodný program. Kým si budete obzerať hotové byty, vaši najmenší sa zabavia v detskom kútiku a tvorivých dielňach. Radosť im spraví spoločné zdobenie vianočných stromčekov, ktoré v Jabloniach nesmú chýbať. Dospelých zasa poteší špeciálny vianočný jablkový punč na zahriatie a najmä súťaž o kvalitný kávovar, do ktorej sa budú môcť zapojiť výhradne návštevníci vianočných dní otvorených dverí. Šťastný výherca bude bohatší nielen o nové zážitky, ale aj o praktickú vecnú cenu, ktorá sa v novom byte určite zíde.


Moderná štvrť, pokojné prostredie

Dni otvorených dverí sú skvelou príležitosťou, aby ste sa zoznámili s atraktívnou lokalitou svojho nového bývania. Jablone zapustili korene v modernej štvrti Thurzove sady. Z domu to budete mať blízko do centra Bytče aj do prírody. Stačí sa obzrieť okolo seba. Z jednej strany Javorníky, z druhej strany Strážovské vrchy a neďaleko aj nádherné Súľovské skaly. Z jednej strany rieka Váh, z druhej strany Hričovský kanál a v blízkosti aj menšia riečka Petrovička. Jablone sú skrátka zasadené v pokojnom, zdravom a bezpečnom prostredí ideálnom pre rodinný život. 


Veľký záujem o obhliadky hotových bytov

Poznačte si do kalendára dôležité dátumy. Vianočné dni otvorených dverí sa uskutočnia v piatok 8. decembra od 12.00 do 15.00 hod. a v sobotu 9. decembra od 9.00 do 15.00 hod. Obhliadky hotových bytov budú prebiehať v polhodinových intervaloch. Prísť môžete kedykoľvek aj bez rezervácie, ale o obhliadky je už teraz veľký záujem a niektoré intervaly sú plne obsadené. Ak si však rezervujete vami vybraný termín, máte istotu, že na obhliadku sa dostanete presne v tom čase, ktorý vám vyhovuje – bez zbytočného čakania. V Jabloniach ste srdečne vítaní.

Viac na jablone.sk/dod.

 

Autor: - r -

Zdroj: PR článook

Foto: Jablone

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod