Žilinský Večerník

4. máj 2024 | Florián
| 7°C

Šport

VOLEJBAL – Vo vianočnej atmosfére povinná výhra proti Pezinku

Žilinské volejbalistky v zápase 16.kola ženskej extraligy zvíťazili doma nad posledným celkom tabuľky hladko a zaknihovali si do tabuľky povinné tri body.

21.12.2023 | 11:15

16.KOLO NIKÉ EXTRALIGY ŽIEN:

 

VA UNIZA ŽILINA – PEZINOK 3:0 (16,15,15)

Zostava: Kokolj, Cuartas, Popić, Kováčiková, Glóriková, libero – Kardošová. (striedali Čurná, Jurišová, Kafková, Kandalíková)

Nemanja Ristić, tréner: „K zápasu sme pristúpili zodpovedne, v niektorých momentoch som síce musel zvýšiť hlas, ale bolo to v poriadku. Rád by som poďakoval Žiline za šancu trénovať na Slovensku, šiel do neznáma, ale po prvom zápase som cítil, že som na dobrej adrese. Máme najlepších fanúšikov v lige, nikto nechodí rád hrať do Žiliny, lebo tu je doslova peklo. Máme čas na oddych, ja cestujem domov do Srbska a tréningový proces začíname 4. januára 2024. V lige náš čakajú už len zápasy vonku, preto chcem divákov poprosiť, aby nám stále držali palce a vidíme sa zrejme aj vo februári, kde to bude znova verím niečo úžasné, jedinečné a víťazné. Ďakujem celej Žiline, cítim sa tu ako doma, lebo ste ľudia s veľkým srdcom.“


 

 

Najbližší program: 17. januára 2024 Prešov – Žilina, 20. januára Trnava – Žilina. Po týchto dvoch stretnutiach je koniec základnej časti. Súťaž sa prehupne do nadstavby, kde sa v hornej časti predstavia štyri najlepšie celky. Žilinčanky sú dve kolá pred koncom na treťom mieste v neúplnej tabuľke.

 

 

Autor: Juraj Vnuk, redaktor

Foto: Ľubomír Rendár

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod