Žilinský Večerník

18. apríl 2024 | Valér
| 3°C

Spravodajstvo

Výherný deň Kinekus - sobota 10.6.

V sobotu 10. júna vás čaká vo vynovených priestoroch žilinskej predajne Kinekus na Kamennej ulici skvelý rodinný deň plný zábavy a odmien. Pre všetkých návštevníkov je pripravený zaujímavý program a nudiť sa nebudú ani tí najmenší.

06.06.2023 | 16:00

Obchod Kinekus v Žiline, v ktorom nakúpite užitočné veci do záhrady, domácnosti aj dielne, sa po 25 rokoch konečne dočkal patričnej rekonštrukcie. Na dvoch poschodiach s eskalátormi a veľkou nákupnou plochou nájdete všetko čo potrebujete. Obchod sa tak vďaka obnove, stal v súčasnosti najväčším obchodom s domácimi potrebami na Slovensku.

Aj vďaka tejto príležitosti sa Kinekus rozhodol usporiadať podujatie "Výherný deň Kinekus" kde aj vy môžete zažiť počas víkendu radosť z užitočných vecí. V sobotu 10. júna vás čaká vo vynovených priestoroch žilinskej predajne Kinekus na Kamennej ulici skvelý rodinný deň plný zábavy a odmien. Pre všetkých návštevníkov je pripravený zaujímavý program a nudiť sa nebudú ani tí najmenší.

Počas celého dňa budú pre deti pripravené rôzne atrakcie ako napríklad skákací hrad, detská zóna a chýbať nebudú ani živé zvieratká. Na podujatí bude tiež náš maskot sliepky Klotildy spolu so šikovným kutilom Dušanom. Dospelí však tiež určite neodídu s prázdnymi rukami.

Čakajú ich odmeny za každý nákup, súťaž, chutné občerstvenie, živá hudba s moderátorkou a taktiež stánky s najnovším sortimentom. Za akýkoľvek nákup získate pri pokladni navyše poukážku na ďalší nákup v hodnote dvoch eur.

Pri stánku s občerstvením si za svoj nákup môžete pochutnať na cukrovej vate alebo chutnej domácej klobáske s čapovanou kofolou, prípadne v bezmäsitej verzii aj na sladkých minitkách s kávou. Zapojiť sa budete môcť aj do súťaže o naparovaciu žehličku alebo elektrickú príklepovej vŕtačku.

Za každý váš nákup budete odmenení. Ak však nakúpite nad 30€ budete mať príležitosť točiť kolesom Kinekus a vyhrať okamžité a užitočné výhry ako detskú hojdačku, záhradné nožnice, skrutkovače, dosku na krájanie, panvicu ale aj plyšovú klotildu alebo knihu plnú užitočných rád. K tomu všetkému dostanete aj spomínané chutné občerstvenie.

Nenechajte si ujsť príležitosť výhodne nakúpiť a pritom si užiť pestrý rodinný deň vo vynovenej predajni Kinekus Žilina už túto sobotu 10. júna. Pri príležitosti tohto podujatia sú upravené otváracie hodinu. Predajňu teda môžete navštíviť od 7:00 hod. do 16:00 hod. Program a atrakcie sú pre vás pripravené počas celej doby. Teší sa na vás tím nadšencov z predajne Kinekus.

Viac informácií o akcii nájdete na tomto odkaze.

Autor: - r -

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod