Žilinský Večerník

20. apríl 2024 | Marcel
| 4°C

Zaujalo nás

Žilinský Event House pozýva 15. februára na šialený Retro ples

Chcete zažiť pretancovanú noc plnú zábavy a poriadne sa vyblázniť? Nenechajte si ujsť šialený III. RETRO ples už v sobotu 15. februára v Event House Žilina.

11.02.2020 | 15:00

Tento rok sa bude niesť v štýle rock´n´roll. Predstavia sa rock´n´roll králi kapela The Cellmates, DJ Škorvo a chýbať nebude ani škola tanca, retro fotokútik a catering.


Vypchávky na pleciach, trvalá vo vlasoch a hrebeň vo vrecku... Žiadne smokingy a plesové róby, Retro ples v Event House je najmä o zábave! Vítané je všetko v rock´n´roll téme, ale taktiež v akomkoľvek retro štýle podľa vášho vkusu a nálady. Staviť môžete na pin up a siahnuť po koženke, páni môžu svoj imidž napríklad doladiť kotletami. Perfektne sa však hodia aj zvonáče, saká s vypchávkami na pleciach, lesklé elasťáky či retro kostýmy.


Punčáky, malinovky a karafiáty... Retro sa bude niesť celým večerom. Hostia plesu si budú môcť ako pamiatku z tejto nezabudnuteľnej noci odniesť fotku z retro obývačky. Chýbať nebude ani podpultový tovar z dovozu, legendárne punčáky, malinovky a karafiáty na stoloch. Vďaka spolupráci s RETRO bývanie v centre sa môžu návštevníci tešiť aj na prekvapenie.

Nenechajte si ujsť retro noc ako z čias minulých. Posledné voľné vstupenky v predaji na ticketportal.sk. Viac info o podujatí nájdete vo FB evente.

Autor: - r -

Foto: EVENT HOUSE

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod