Žilinský Večerník

20. apríl 2024 | Marcel
| 4°C

Poradňa

Aké vzory a farby pánskych búnd budú tento rok v trende?

Vzory, farby, materiály a trendy sa každým rokom menia. Tento rok sa nesie v znamení výrazných farieb, vzorov a nebojácnych kombinácií. Aj prehliadkové móla známych značiek sú preplnené odvážnymi farbami, strihmi a vzormi.

09.04.2021 | 11:50

Ak chcete byť trendy je dôležité, aby ste sa trochu odviazali a siahli po výrazných kúskoch, ktoré rozžiaria ulice a rovnako aj váš šatník. Výrazné kúsky môžete kombinovať s neutrálnymi kúskami a vytvoriť tak balans pri tvorbe naozaj trendy a štýlového outfitu.

Farby

Ako sme už spomenuli, tento rok je v znamení výrazných farieb. Medzi top farby patrí výrazne žltá, ktorá dokáže naozaj rozžiariť každý outfit. Ak nemáte dostatok odvahy na bundu, ktorá bude celá výrazne žltá, môžete zvoliť varianty, ktoré obsahujú žltú v detaile a tak si zachovať väčšiu neutralitu. Ak máte nejakú obľúbenú výraznú farbu, môžete po nej siahnuť a budete trendy, no budete sa aj cítiť sami sebou a sebavedomo. Výrazné kúsky odporúčame kombinovať s neutrálnymi farbami a nevýrazným zvyškom outfitu. Ak si však trúfnete môžete takúto výraznú bundu doplniť aj zaujímavými teniskami. Tipy nájdete napríklad na answear.sk.  Na druhej strane sa však rok 2021 nesie aj v nadčasových neutrálnych odtieňoch. Je to samozrejmé, že pokiaľ chcete vymýšľať so zaujímavými farbami a vzormi potrebujete aj kúsky v neutrálnych odtieňoch. Skvelým tipom môže byť nenápadná čierna koženková bunda s výraznými nohavicami s geometrickým vzorom alebo naopak celočierny outfit s výrazným žltým sakom. Je len na vás do akých kombinácii sa odvážite, no určite potrebujete aspoň jeden výrazný prvok, aby ste v roku 2021 vytvorili zaujímavý trendy outfit.

 

Elegantné kabáty

Okrem výrazných kúskov môžete siahnuť aj po nesmrteľnej klasike vo forme rôznych kabátov. Kabát je tak univerzálny kúsok v šatníku, ktorý môžete nosiť niekoľko rokov a preto je dobré do neho investovať. Ak chcete byť trendy, určite môžete siahnuť po rôznych zaujímavých vzoroch ako je napríklad patchwork, či geometrické vzory. Kabáty a saká v takýchto prevedeniach sú zaujímavým kúskom, no pritom sa kombinujú neuveriteľne jednoducho. Neutrálne typy kabátov môžete zasa kombinovať aj s výraznými teniskami a docieliť tak mladistvý  a svieži vzhľad. Čo sa týka kabátov, veľmi obľúbené sú aj nesmrteľné pánske trenčkoty, ktoré môžete kombinovať na milión spôsobov. V tomto prípade sú však ideálne tie v zemitých odtieňoch, ktoré vyzerajú nesmierne elegantne. Ak chcete vytvoriť elegantný outfit, trenčkot v karamelových odtieňoch vám dodá nápaditý, elegantný a nadčasový vzhľad. Nenápadnejšie sú zas varianty v čiernych, tmavo modrých a tmavo šedých odtieňoch, ktoré nekričia, ale pritom sú tiež skvelým variantom pánskeho kabáta pre rok 2021.

Oversized kúsky

Trendy roku 2021 sa ešte stále nesú aj v znamení zaujímavých oversized kúskov. Nielenže sú nesmierne pohodlné, ale v správnej kombinácii pôsobia neuveriteľne štýlovo. Platí to pre mikiny, bundy, ale aj košele. Zaujímavé kúsky oversized oblečenia môžete nakupovať napríklad aj na https://answear.sk/k/on/oblecenie/mikiny. Kombinovanie oversized oblečenia je veľmi nápadité a môže sa pri ňom naplno prejaviť vaša kreativita. Pri oversized kúskoch sú opäť veľmi obľúbené aj rôzne vzory a farebné prevedenia, ktoré rozžiaria váš šatník. Ak chcete aby bol aj pre vás rok 2021 v znamení trendov, popustite uzdu vašej fantázii a siahnite po kreatívnych, zaujímavých a farebných kúskoch. Vyjdite zo svojej komfortnej zóny a možno sa ani nespoznáte v novom štýle so zaujímavými kúskami, ktoré zapadnú do vášho, inak nudného, šatníka. Ak ste dostatočne odvážny môžete kombinovať farby a vzory medzi sebou pre dosiahnutie úplne originálneho outfitu.

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: PR archív

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod