Žilinský Večerník

8. máj 2024 | Ingrida
| 15°C

Poradňa

Ako vyzerať v plavkách ako bohyňa? Stavte na správnu farbu

Vieme, že pokiaľ ide o módu, neexistujú žiadne pravidlá a mali by ste si obliecť to, v čom sa cítite najlepšie. Napriek tomu existujú farby, ktoré budú vašej pokožke lichotiť viac. Pozrite sa, aké farby pokožky existujú, nájdite si tú svoju a zaobstarajte si kvalitné plavky, ktoré zvýraznia vaše prednosti.

28.07.2023 | 11:46

Predtým, ako sa vyberiete k moru alebo k jazeru a vyberiete si nové plavky, je dôležité pochopiť svoj typ pleti a jeho zaradenie do farebného spektra. To vám ľahko pomôže zistiť, aký farebný typ ste, a budete si môcť vybrať módne plavky bez dlhého rozhodovania.


Aký je váš typ pokožky?

Farebné typy pokožky sa v zásade delia na dva - teplé a studené. Teplý odtieň je žltočervený a studený odtieň je ružový. Neviete, do akého odtieňa patrí vaša pleť? Oblečte si ružový kúsok oblečenia, ak sa vaša pokožka rozjasní touto farbou, patríte do chladného spektra. V opačnom prípade, ak vaša pleť vyzerá bledo v blízkosti ružovej, váš odtieň pleti je teplý. Tieto dva odtiene sa delia na niekoľko typov. Ktorý z nich je ten váš?

Zimný typ: vyhýbajte sa svetlým odtieňom

Máte veľmi svetlú pokožku, ktorá sa takmer neopáli a pri pobyte na slnku má tendenciu sčervenať? Nezabudnite ju počas letných mesiacov dostatočne chrániť. Pri výbere plaviek hľadajte také, ktoré kontrastujú s vašou porcelánovo bielou pokožkou. Nebojte sa tmavých a chladných odtieňov. Hodiť sa vám budú čierne, tmavomodré, smaragdovozelené, tmavofialové, hnedé alebo červené plavky.

Vyhnite sa nude odtieňom, bielej, žltej alebo oranžovej. Tieto farby by len zvýraznili váš svetlý tón pleti. Svetlé, krikľavé a neónové naopak spôsobia, že vaša pokožka bude vyzerať červenkasto.


Jarný typ

Môžete sa pochváliť svetlou pleťou, ktorá je vďaka slnku najprv mierne ružovkastá, ale potom sa zmení na svetlohnedú? Podobne ako predchádzajúci typ pleti sa hrajte s kontrastmi a zvýraznite svoj svetlý tón pleti. Je to jedna z vecí, ktoré vás robia jedinečnými, preto sa ju nebojte ukázať.

Či už si chcete zaobstarať bikiny, push-up alebo iné sexi plavky, siahnite po modrých, červených, smaragdovo zelených, hnedých alebo fialových modeloch. Keď sa vaša pokožka sfarbí do hneda, pristanú vám aj modely v pastelovej ružovej, koralovej alebo modrej farbe. Rovnako ako pri predchádzajúcom type sa vyhnite nude odtieňom, bielym, oranžovým alebo žltým plavkám a modelom vo fluorescenčných farbách.


Jesenný typ: noste výrazné farby

Siahnite po plavkách, ktoré zvýraznia vaše prirodzené opálenie. Biele plavky, žltá alebo akýkoľvek svetlý odtieň urobia svoje. Červené, oranžové, modré, zelené alebo čierne plavky vám budú tiež sedieť. Nebojte sa luxusných plaviek so zlatými prvkami.


Krása v rôznorodosti

Nakoniec však nezáleží až tak na tom, ako vyzeráte v plavkách, ale skôr, ako prijímate samú seba. Každý typ pokožky je jedinečný a krásny, a je dôležité, aby vám bolo vo svojom tele dobre bez ohľadu na ideály krásy. Ako teda v plavkách iba nevyzerať ako bohyňa, ale aj sa tak cítiť?

Ak sa cítite neistá, je to úplne normálne. Pre mnoho žien môže byť psychologická terapia správnou cestou na zlepšenie svojho sebavedomia a akceptácie vlastného tela. Skutočná krása totižto vychádza z našej jedinečnosti a sebaúcty. Keď si už vyberiete tie správne plavky a ocitnete sa na pláži alebo pri bazéne, nezabúdajte, že najviac záleží na tom, ako sa cítite vo svojom vnútri.

 

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: archív klienta

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod