Žilinský Večerník

27. apríl 2024 | Jaroslav
| 12°C

Zdravie a životný štýl

Dámy, viete ako sa obliecť na významnejšiu oslavu? Máme pre vás dva tipy

Oslavy narodenín často prebiehajú v neformálnom prostredí vlastnej domácnosti. Ak však ide o významné jubileum (typicky päťdesiatku), veľa ľudí usporiada o niečo formálnejšiu oslavu. Ste aj vy na takúto oslavu pozvaná?

20.03.2024 | 18:13

Šaty môžu byť aj netradičnejšie

Okrem toho, že by ste mali pred oslavou navštíviť dobrú darčekovú predajňu Bratislava, aby ste oslávencovi, či oslávenkyni mali čo podarovať, budete si tiež musieť dôkladne premyslieť, aký outfit zvolíte. Veď určite budete chcieť vyzerať a aj sa cítiť dobre.

Ako prvá voľba väčšine žien napadnú šaty. Keďže zvyčajne nie sú na podobných oslavách príliš striktné pravidlá obliekania, kľudne môžete siahnuť aj po nekonvenčnejších modeloch. Nebráňte sa veselým farbám a vzorom, veď sa predsa idete zabávať. A okrem toho vám to uberie na veku.

K šatám spravidla patria aj opätky, ale nemusí ísť o ihličky, ku ktorým by ste potrebovali intenzívny tréning chodenia v nich. Sandále na hrubom opätku budú úplne v poriadku. A tiež si k šatám zlaďte aj kabelku. V spoločenských kabelkách zvyčajne nájdete len mobilné telefóny, rúže, malé zrkadielka a nanajvýš pár drobností naviac. Nič viac totižto nebudete potrebovať, tým pádom vám bude stačiť len malá kabelka. A takú by ste si aj mali vziať.

 

Aj blúzku a sukňu možno poňať originálne

Čo si však na takúto oslavu obliecť, ak sa z akéhokoľvek dôvodu chcete vyhnúť šatám? Alternatívou, ktorá v takomto prípade zvyčajne príde na myseľ ako prvá, je kombinácia blúzky a sukne.

Ak vám takýto outfit pripadá príliš obyčajný, môžete ho ozvláštniť výberom zaujímavej blúzky a sukne. Elegantne a žensky pôsobia napríklad blúzky z jemnej čipky. Pridajte k tomu asymetrickú sukňu a premeníte aj takúto „klasickú“ dvojicu na niečo zaujímavé. Opäť je dobré siahnuť po jasných farbách a vzoroch, aby ste dosiahli mladistvý vzhľad.

Ozvláštniť takýto outfit smelo môžete aj výraznými náušnicami biele zlato. Mimochodom, v tomto prípade máte aj väčšiu voľnosť pri výbere obuvi. Okrem „klasiky“ v podobe lodičiek alebo spomínaných sandálov na opätku môžete siahnuť aj po balerínkach, či dokonca bielych teniskách

Autor: - r -

Zdroj: PR článok

Foto: ViDi Studio / Stock.adobe.com

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod