Žilinský Večerník

19. apríl 2024 | Jela
| 2°C

Kultúra

Dara Rolins v Žiline! Príď sa vyblázniť do Event House na hity nášho mládí

Máte radi oldies hity? Žilinský Event House láka obľúbenou Oldies párty s Darou Rolins už 26. októbra

17.10.2019 | 15:36

Jesenný oldieskový žúr v Event House je späť. Párty je ideálna príležitosť zobrať partiu kamarátov, dať si stretávku so spolužiakmi po rokoch alebo vyraziť na dámsku jazdu. Vytiahnite zo skrine hlboko odložené retro skvosty a zažite spolu noc nezabudnuteľných hitov, koncert Dary Rolins a bláznivú zábavu už 26. októbra v Event House. 

Zábava počas celého večera bude v rukách overeného DJ Majca. Špeciálnym hosťom je tentokrát obľúbená speváčka Dara Rolins. Dara je neodmysliteľnou súčasťou slovenskej hudobnej scény od 80. rokoch. Prvé koncertné turné absolvovala ako 10-ročná a v roku 1983 vydala svoj prvý album Keby som bola princezná Arabela. Nasledovali filmy, ďalšie albumy a s nimi aj ďalšie známe hity, ktoré Dara zaspieva aj v Event House.

Oldies party je perfektná príležitosť vytiahnuť zo skrine hlboko odložené kúsky. Siahnuť môžete po saku s vypchávkami na pleciach a hrebeňom vo vrecku, šatách ako vystrihnutých z časopisu Burda, ale aj mrkváčoch, lesklých elasťákoch či šuštiakovej bunde. Všetky tieto retro klenoty sú v Event House vítané, nie však povinné.

Ak ste celá partia a chcete si dopriať pohodu a komfort, zvoliť môžete VIP vstupenky s rezervačkou stola. Vstupenky zakúpite na www.ticketportal.sk alebo na mieste.

Viac informácií o podujatí nájdete vo FB evente.

Autor: - r -

Foto: archív

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod