Žilinský Večerník

16. apríl 2024 | Dana, Danica
| 4°C

Spravodajstvo

Dobrovoľníci budú čistiť Bánovú: Pridáte sa?

Počas Svetového dňa čistenia životného prostredia sa v Bánovej uskutoční poobedná brigáda. Už v sobotu 21. septembra. Pozrite si program a čas.

20.09.2019 | 14:47

 Stretnutie organizátorov a účastníkov akcie sa uskutoční v sobotu 21. septembra o 15.00 h., kde si rozdelia ulice. O 18.00 sa uskutoční váženie odpadu a vyhodnotenie zberu, od 18.30 h. sa budú premietať ekologické dokumenty a podávať občerstvenie.

"Vítaný je každý, komu nie je naša matka príroda, ľahostajná. Vrecia a rukavice su zabezpečené," pozývajú organizátori.

Podujatie organizuje o. z. Enjoy life, ktoré počas svetového dňa čistenia životného prostredia prináša na Slovensko prvú pobočku organizácie Trash Hero World. Táto organizácia je zamerená na edukáciu, ochranu a čistenie životného prostredia. "Radi by sme spojili rôzne komunity v Žiline s jednotným cieľom - ochrane našej planéty. Veríme, že v Žiline je mnoho ľudí, ktorým nie je ľahostnajné, ako sa správame k našej matke Zemi," uvádza Trash Hero World na stránkach podujatia na FB a dodáva, že čistiť bude pravidelne, prinesie aj nové prvky ako výsadbu stromčekov, tvorbu kompostérov a premietanie edukačných ekologických dokumentov. 

Autor: - r -

Zdroj: Trash Hero

Foto: Žilina-gallery

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod