Žilinský Večerník

18. apríl 2024 | Valér
| -0°C

Z regiónu

Dokonale utajená oslava narodenín trojičiek z Gbelian: Skvelý zážitok na celý život

Tajná akcia na jednotku s hviezdičkou. Trojičky Vladimír (18), Marek (18) a Nikola (18) Šeligovci na oslavu svojej osemnástky nezabudnú s určitosťou do konca života. Rodičia s priateľmi im pripravili v rodných Gbeľanoch veľkolepú párty, o ktorej nemali ani potuchy.

26.05.2022 | 14:50

NA OKOLÍ HOTOVÝ UNIKÁT

Gbelianske trojičky sú široko-ďaleko exkluzívnou raritou. Iveta Šeligová už od mladosti túžila po dieťati. Bohužiaľ, dlhé roky nemohla otehotnieť. Musela prejsť rukami mnohých odborníkov aj ľudových liečiteľov, aby sa jej nakoniec po 18 rokov podarilo otehotnieť vďaka umelému oplodneniu. „Najprv som čakala dvojičky, za mesiac to boli trojičky, no bol to riadny šok,“ spomína si po 18 rokoch hrdá mamina a dodáva, že jej tri deti sú na okolí stále raritou. „S určitosťou viem, že v Gbeľanoch sú moje deti jediné trojičky možno až po Terchovú. Na okolí nikoho takého nepoznám, to by sa k nám dostalo. Viem iba, že v Tepličke boli trojičky, len sa odsťahovali do Trenčína a dnes môžu mať okolo 30 rokov.“ Jej šikovné deti vstúpili do dospelosti 19. mája 2022 a stredoškolákov ani vo sne nenapadlo, že ich oslava bude majestátna. „Nápad spraviť tajnú oslavu dostala kamarátka Veronika, jej i dcére Dianke by som zo srdca poďakovala. Utajiť to celé bolo hrozné, no vyšlo to super,“ dodáva mama Iveta, po skvelej párty jej detí, na ktorej bolo 54 pozvaných hostí počas uplynulého piatkového večera v Kultúrnom dome Gbeľany.


 

 

Z AVIZOVANEJ NUDY ŽIVOTNÝ ZÁŽITOK

Nie nadarmo sa hovorí, že za všetkým hľadaj ženu a v tomto prípade to bola práve rodinná priateľka Šeligovcov Veronika Janíčková. „Vlado (jeden z trojičiek – pozn. autora) vždy chcel mať oslavu v „kulturáku“, tak si hovorím, že kedy, ak nie na osemnástku. Čo má čakať na tridsiatku dvanásť rokov? Pred tromi mesiacmi sme si povedali, že ideme do toho a ja mám akčného manžela i dcéru, čo bolo aj vidieť. Decká mali tri týždne dozadu chatu, kde oslavovali a po nej sme kamarátom oznámili náš plán cez sociálne siete. Sľúbili, že nič neprezradia, a to aj dodržali. V piatkový deň sme trojičkám vopred hovorili, že idú na oslavu ich tety. Vedeli, že 20. mája majú byť nachystaní na oslavu, len sa im tam vôbec nechcelo ísť. Stále hovorili, že to bude nuda a potom pôjdu na diskotéku do Žiliny. Nakoniec skončili na vlastnej párty a tancovali do skorého rána. Bola to výborná oslava, práve deti si to najviac užili,“ vysvetlila Veronika.


 

 

Autor: Juraj Vnuk, redaktor

Foto: archív

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod