Žilinský Večerník

25. apríl 2024 | Marek
| 1°C

Tlačové správy

Farebné dámske mikiny – aké sú najnovšie trendy?

Farebné dámske mikiny sú stálym hosťom v každom šatníku. Sú vhodné do školy, stretnutia s priateľmi, ale aj kľudné dni do kancelárie. Aby ste však boli trendy, oplatí sa v tejto sezóne vyberať modely v najmódnejších farbách. Ako je to s módou, pokiaľ ide o dámske mikiny? Odpovedáme!

10.01.2023 | 19:27

Farebné dámske športové mikiny

Pre všetkých, ktorí túžia po farbách, máme dobrú správu: trendy na rok 2022 sú plné žiarivých pastelových odtieňov! Sivá, čierna a béžová, hoci sú veľmi univerzálne a nadčasové, ustupujú túto sezónu energickejším odtieňom. Leto 2022 je plné farieb, no to neznamená, že farebné dámske mikiny musíte po jeho skončení zaradiť do šatníka! Noste ich aj vtedy, keď začne padať jesenné svetlo. Potom bude jeseň určite farebnejšia a radostnejšia. A teraz Vás pozývame na prehľad tých najzaujímavejších farieb!

Dámske mikiny vo fialových odtieňoch
Medzi najmódnejšie modely určite patria fialové mikiny vo všetkých jej odtieňoch. Za tento trend vďačíme Veri Peri - je to farba, ktorá bola podľa Pantone vyhlásená za farbu roka. Dámska mikina na zips v jednom z odtieňov fialovej je trefa do čierneho. Tiež neodmietajte ružové: svetlé a tmavé. Je to príbuzná farba, ktorá bude dobre vyzerať v aktuálnej sezóne.

Farebné dámske mikiny: alebo možno oranžové?
Dobrou voľbou na leto 2022 je aj šťavnatá oranžová. Je výrazná, plná energie, no zároveň dostatočne univerzálna na to, aby sa hodila na mnohé príležitosti. Môžete ju skombinovať s tlmenejšími odtieňmi, vďaka ktorým na mestskej promenáde neprejdete bez povšimnutia.

Nepáči sa ti oranžová farba? Dobrou voľbou budú aj farebné dámske mikiny s kapucňou v žltom odtieni. Ideálna na slnečné dni, pútavá, no zároveň pokojnejšia ako oranžová. Ako vidíte, každý z nás si nájde niečo pre seba!

Tónované dámske mikiny v ovsenej béžovej farbe
Nechcete na seba priťahovať pozornosť, no zároveň máte chuť na trendy farbu? Máme na to riešenie! Vyberte si intenzívnu, ovsenú béžovú. Môže byť aj  svetlejší odtieň - vďaka tomu zostanete v súlade s trendmi, no zároveň si zaobstaráte módny prvok oblečenia, ktorý sa hodí takmer ku všetkému. Dolaďte ju energickými pastelmi, pridajte klasické čierne prvky outfitu alebo stavte na doplnky vo výraznejších farbách. Každý styling bude vyzerať skvele!

Najmódnejšie športové mikiny pre ženy v rôznych farbách
Dámska farebná mikina na zips alebo farebné mikiny s kapucňou? Mikiny môžu mať rôzne odtiene, ale aj strihy. Musíte vedieť, že farba nie je to najdôležitejšie. Základom je, aby ste sa vo zvolenom stylingu cítili dobre. Páčia sa Vám dámske mikiny v odtieňoch ohnivej červenej? Alebo možno uprednostňujete kombinované farby v športovom štýle? V predajni Ozonee nájdete všetky možnosti a určite si každú obľúbite. Stačí si pozrieť tie naše a vybrať si športové mikiny pre ženy v rôznych farbách a naše ceny Vám umožnia siahnuť po viacerých modeloch! Pozývame Vás na nákupy!

 

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: Look Studio / shutterstock.com

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod