Žilinský Večerník

28. marec 2024 | Soňa
| 5°C

Spravodajstvo

Igor Ryban považuje hlasy za záväzok voči voličom

Igor Ryban zo svojho volebného zisku tragédiu nerobí. Naopak, cíti zodpovednosť voči viac ako 15-tisíc voličom, ktorí mu dali hlas.

11.11.2013 | 12:46

ŽILINA. „S výsledkom nie som nespokojný. Ešte pred tromi mesiacmi som bol totiž politicky úplne neznámy človek. Za toto krátke obdobie sa mi podarilo získať viac hlasov ako mnohým skúseným a známym politikom v iných regiónoch. To, že som získal 15 700 hlasov, vypovedá o tom, že ľudia moju víziu a názory akceptovali. Bohužiaľ ale tým, že som kandidoval ako nezávislý a chýbala mi politická podpora, nemohol som dosiahnuť výraznejší výsledok,“ zhodnotil voľby Igor Ryban.

Na takomto volebnom zisku sa dá stavať aj v budúcnosti. Takmer 16-tisíc hlasov je totiž celkom pekný volebný kapitál. „Teraz si chcem nechať čas na premýšľanie a analyzovanie situácie, aby som vedel zaujať postoj, či ma politika natoľko zaujala, že sa budem aj naďalej angažovať. Všetko to zvážim o niekoľko týždňov. Intenzívne však vnímam hlasy, ktoré som dostal a cítim sa byť týmto ľuďom zaviazaný. Popremýšľam a poradím sa aj so svojím tímom ako ďalej,“ uzavrel Igor Ryban.

-mif-, snímka -vc-

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod