Žilinský Večerník

20. apríl 2024 | Marcel
| 5°C

Spravodajstvo

Jablone sa stretli s pozitívnym ohlasom v celom žilinskom regióne

V máji sa začalo s ich výstavbou a začiatkom septembra už aj s oficiálnym predajom. Nový bytový projekt v Bytči láka nielen Bytčanov, ale aj ľudí z celého žilinského regiónu.

25.10.2021 | 14:42

Predaj bytov sa od začiatku rozbehol rýchlym tempom. Aj to svedčí o tom, že bytový projekt tohto druhu v žilinskom regióne akútne chýbal. Z doteraz realizovaných predajov, uskutočnených rezervácií, ako aj z množstva vyplnených online formulárov vyplýva hneď niekoľko zaujímavých zistení.

V kurze všetky typy bytov

Najväčší záujem je o dvojizbové a trojizbové byty, ktoré sú určené najmä párom a mladým rodinám. Pre rodiny s deťmi sú veľkým lákadlom štvorizbové byty, ,,singles“ zasa vo zvýšenej miere uprednostňujú jednoizbáky. Záujem zo strany Bytčanov sa dal očakávať, príjemným prekvapením je však ešte väčší záujem zo strany Žilinčanov a obyvateľov blízkych miest, ktorí okrem samotných bytov oceňujú skvelé dopravné spojenie s krajským mestom. Ich zámer presťahovať sa zo Žiliny práve do Jabloní je jasným dôkazom toho, že sa tento bytový projekt svojou kvalitou vyrovná podobným projektom v krajských mestách.

Značkové vybavenie interiéru

Interiérom nových bytov budú dominovať produkty a zariadenia popredných svetových výrobcov. Na úvod môžeme spomenúť podlahy renomovanej rakúskej značky EGGER s niekoľkými štýlovými drevenými dekormi. Ďalej stoja za zmienku obklady a dlažba od španielskej spoločnosti PAMESA CERAMICA, ktorá je najväčším výrobcom keramických produktov v Európe. Pozornosť si tiež zaslúžia interiérové dvere od spoločnosti POL-SKONE a v neposlednom rade umývadlové, sprchové a vaňové batérie nemeckej značky Hansgrohe, ktoré patria medzi to najlepšie, čo trh v tomto segmente ponúka. Svoje nové bývanie navyše môžete prispôsobiť vlastným predstavám a potrebám. Realizáciu konečnej výbavy bytu vo vybranom štandarde zabezpečí developer podľa vašich prianí.

Veľké balkóny a predzáhradky

Neoddeliteľnou súčasťou bytov Jabloní sú aj zelené predzáhradky a priestranné balkóny. Predzáhradky získate k bytom na prízemí a určite vás milo prekvapí ich veľkorysá výmera od 38 do 84 m2. Je to ideálny priestor na vysadenie kvetov, pestovanie byliniek, ovocia či zeleniny, ale najmä na zaslúžený oddych, grilovačky s priateľmi či príjemné posedenia so susedmi. Noví majitelia bytov na poschodiach sa zas môžu tešiť na priestranné balkóny.

Parkovacie miesta aj kočikáreň

Pri projekcii sa myslelo aj na šoférov a nebytové priestory. Ku každému bytu je možné zakúpiť parkovacie miesto za zvýhodnenú cenu a v prípade potreby aj ďalšie miesta za štandardnú cenu. Majitelia nových bytov zároveň získajú aj praktickú pivničnú kobku. Na prízemí budú môcť obyvatelia Jabloní využívať spoločný priestor, ktorý bude mať hneď dve praktické funkcie. Rodinám s malými deťmi poslúži ako kočikáreň, cyklistom a kolobežkárom ako úložisko bicyklov a kolobežiek. Postarané bude aj o smeti a ekologické triedenie odpadu na krytom a oddelenom kontajnerovom stojisku.

Ideálna poloha a pokojné prostredie

Projekt je situovaný v atraktívnej lokalite Thurzove sady, ktorá sa rozvíja ako plnohodnotná mestská štvrť s komplexnou občianskou vybavenosťou. Do centra Bytče je to iba dve minúty autom, pohodlne sa tam však dostanete aj pešo alebo na bicykli. Z Jabloní je to blízko aj do prírody. Z jednej strany máte Javorníky, z druhej strany Strážovské vrchy a neďaleko nádherné Súľovské skaly. Jablone sú skrátka „zasadené“ v zdravom a pokojnom prostredí, kde ste zo všetkých strán obklopený prírodou.

Spojnica miest nášho regiónu

Vynikajúcu polohu Jabloní umocňuje napojenie na diaľnicu, odkiaľ sa dostanete všade tam, kam potrebujete. Do Žiliny sa autom dostanete cca za 10 minút, do Považskej Bystrice takisto približne za 10 minút, do Púchova asi za 20 minút a do Kysuckého Nového Mesta zhruba za 18 minút. Pri projekte bola taktiež vybudovaná nová autobusová zastávka. To všetko sú informácie, ktoré potešia najmä tých, čo dochádzajú do týchto miest za prácou, nákupmi, kultúrou či za príbuznými. Jablone sú ukážkou toho, že pokojná lokalita neznamená, že budete odrezaný od sveta. Naopak, výborné spojenie s okolitými mestami regiónu zvyšuje kvalitu života v Thurzových sadoch.  

Predaj spustený

Ako sme už uviedli, predaj bytov v Jabloniach bol spustený v septembri. Zastrešuje ho renomovaná realitná kancelária RED so sídlom v Žiline, ktorá má bohaté skúsenosti s predajom nehnuteľností v celom Žilinskom samosprávnom kraji. Svojím profesionálnym prístupom si získala množstvo spokojných zákazníkov, ku ktorým sa môžete pridať aj vy. Ponuka bytov v Jabloniach je naozaj rozmanitá, je z čoho vyberať.

Dozrel čas na Jablone

Ak aj vy hľadáte nové bývanie v žilinskom regióne, všetky argumenty hovoria pre Jablone: samotné byty a ich vybavenie, atraktívna lokalita v Thurzových sadoch, ideálna poloha aj vynikajúce dopravné napojenie. V meste Bytča v rámci novostavieb Jablone v súčasnosti nemajú takmer žiadnu konkurenciu. Navyše, cena nehnuteľností neustále rastie, zakúpené byty budú preto časom naberať na hodnote. S rozhodnutím by ste preto nemali dlho váhať, teraz je ten správny moment. Dozrel čas na Jablone.

Viac na www.jablone.sk.

                                                          

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: Archív

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod