Žilinský Večerník

27. apríl 2024 | Jaroslav
| 0°C

Šport

Jedenástka roka oblastného futbalu Žilina

Uplynulý piatok, 18. 1., sa v Žiline vyhlasovala jedenástka roka oblastného futbalového zväzu Žilina. V poradí už 11. ročník priniesol opäť nové mená, ktoré najviac zažiarili na futbalových ihriskách v okolí za rok 2012. Bez ocenení neodišli ani najlepší strelci súťaží či najlepší rozhodca a tréner. Športový galavečer mal plesový punc, hráči vymenili dresy za elegantné spoločenské odevy.

23.01.2013 | 15:22

Jedenástka roka 2012 má
nasledovnú podobu:
Peter
Hájek (Štiavnik) – Peter Barták (Horný Hričov), Michal Németh (Rajecké Teplice), Miroslav Nemec (Rajecké
Teplice), Ján Kincl (Divinka), Martin Lopušan (Varín), Branislav Bielik (Fačkov), Lukáš Martoník (Bánová B/Brezany), Michal Kresáň (Rašov), Vladimír Kováč (Zástranie), Daniel Kubáň (Divinka).Tesne po odovzdávaní sme zastihli Branislava Bielika: „Som šťastný, že som sa dostal do tejto zostavy. Na tomto podujatí som prvýkrát, veľká pochvala organizátorom. V súťaži som strelil 17 gólov, asi to bolo rozhodujúce kritérium pre moju nomináciu, ale vo Fačkove je veľa kvalitných futbalistov, vďaka nim som mohol byť ocenený.“ Vo všetkých súťažiach organizovaných oblastným futbalovým zväzom sa vyhodnocovali aj králi strelcov v súťažnom ročníku 2011/2012: Tomáš Kopas  I. trieda muži,  Andrej Levko II. trieda muži, Roman Pecko III. trieda A muži, Michal Treskoň – III. trieda B muži, Tomáš Mračník I. trieda dorast, Erik Tóth – II. trieda dorast, Augustín Štefanica – I. trieda starší žiaci, Jakub Jánošík – I. trieda mladší žiaci, Richard Kampas II. trieda žiaci, Michal Kubica – III. trieda
A žiaci, Tomáš Mišutka III. trieda B žiaci. Titul najlepšieho trénera za sezónu 2011/2012 získal tréner dorastu Nezbudskej Lúčky Viliam Samec. Najlepším rozhodcom sa stal MichalBotka.
Počas galavečera organizátori udelili poďakovanie za dlhoročnú aktívnu činnosť rozhodcom v pôsobnosti ObFZ Žilina. Ocenenia si prevzali Pavol Kováč a Ján Pekara. Poďakovanie za zásluhy o rozvoj futbalu a dlhoročnú prácu v pôsobnosti ObFZ Žilina si prevzali Miroslav Potomský, Ján Vrábel, Ján Zaťura, Anton Vdovičík.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod