Žilinský Večerník

26. apríl 2024 | Jaroslava
| 4°C

Poradňa

Keď nový školský rok už pomaly, ale isto klope na dvere

Každý rodič vie, aké výdaje sú spojené so školou, keď má doma školopovinné dieťa alebo deti. A hoci si ešte žiaci a študenti užívajú letné prázdniny, tie sa však krátia a už o necelý mesiac budú sedieť v školských laviciach. Preto je na nás, rodičoch, aby sme už teraz rozmýšľali, čo všetko bude naše dieťa potrebovať do školy v novom školskom roku. Základom býva školská taška, ruksak či batoh, môžeme to nazvať rôzne, dôležité je, aby sa našim deťom príjemne nosili a splnili svoj účel.

10.08.2021 | 07:55

Verní spoločníci na našich cestách
 

Batohy či ruksaky sa stali neoddeliteľnou súčasťou nášho každodenného života. Bežne ich berieme so sebou napríklad do práce, na prednášky, do školy alebo aj na výlet, či dovolenku. Sú veľmi praktické a pohodlné a vďaka nim máme všetko, čo potrebujeme vždy po ruke.

V súčasnosti nie je núdza o ponuku rôznych štýlových batohov, ktoré rovnako potešia deti i dospelých a dokonale sa prispôsobia požiadavkám svojho majiteľa či majiteľky. Batohy sú dobrými pomocníkmi aj pre všetky deti, ktoré si každý deň sadajú do školských lavíc a potrebujú množstvo rôznych učebných pomôcok, ktoré  hravo vložia do batohu. Spolu s nimi aj desiatu či osobné veci. Výber batoha pre dieťa je veľmi individuálny, najlepšou voľbou je batoh s viacerými priehradkami, aby si dieťa mohlo doň poukladať všetko potrebné.

 

Kvalitné a praktické ruksaky za výhodné ceny
 

Ak vám doslúžil alebo pomaly už dosluhuje doterajší ruksak či batoh, tak je možno ten správny čas poobzerať sa po novom. Ruksaky sú čoraz viac obľúbenejšie u žiakov a študentov, pretože sú veľmi praktické, príjemne sa nosia a hlavne sú štýlové a moderné. Dnešní výrobcovia ruksakov i batohov myslia na všetky vekové kategórie, ponúkajú batohy pre dievčatá aj chlapcov do školy.

Onedlho sa opäť otvoria brány škôl a my ako rodičia by sme mali byť na to vopred pripravení. Nenechávajme si to na poslednú chvíľu, ale už teraz zaobstarajme kvalitné, štýlové a pomerne lacné ruksaky pre svojich školákov a školáčky.

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: Qilin's prance Filmmaker / Shutterstock.com

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod