Žilinský Večerník

25. apríl 2024 | Marek
| -2°C

Poradňa

Konečne! PLANEO Elektro opäť otvorilo predajne, príďte si nakúpiť tisíce produktov za najlepšie ceny

Po dlhých mesiacoch otvorila svoje predajne aj najrozšírenejšia sieť elektropredajní PLANEO Elektro. Vo všetkých 53 predajniach môžete nakúpiť tisíce produktov za najlepšie ceny. Tak, ako ste v PLANEO Elektro zvyknutí.

23.04.2021 | 11:43

Od 19. apríla si vo všetkých otvorených predajniach PLANEO Elektro môžu zákazníci nakúpiť v bežných otváracích hodinách od pondelka do nedele. PLANEO Elektro garantuje dodržiavanie všetkých uvoľňovacích opatrení a požadovaných hygienických podmienok.

Znovuotvorenie predajní je spojené s výhodným nakupovaním. Za extra výhodné ceny si môžu zákazníci nakúpiť tisíce produktov pre dom, bývanie a záhradu. Ďalším dôvodom na nákup v PLANEO Elektro je možnosť využitia komfortnej dopravy priamo domov, kedy zakúpený tovar Vám privezú, vynesú, rozbalia a starý spotrebič odvezú. Nezabudnite ani na e-shop planeo.sk a  53 výdajných miest pre objednávky.

 

Čo sa ešte v PLANEO Elektro oplatí kúpiť?

 

Napríklad osobná váha SENCOR. Taktne vám naznačí, či sa ešte zmestíte do oblečenia z minulého leta, alebo či treba ešte predtým trochu viac športovať a zdravšie jesť.


 

 

Škola už konečne začala tiež, no sada do školy Lenovo TAB M10 PLUS + SET za 299 eur  sa zíde stále. Nadupaný tablet, klávesnica, slúchadlá s mikrofónom a odolný batoh k tomu je výbava, s ktorou si váš školák môže dopĺňať vedomosti v škole, doma, alebo aj u babky na dvore.


 

 

Ak vám po novom zrušili homeoffice a nabehnete na pôvodný systém práca – domácnosť, určite celkom radi prenecháte vysávanie robotickému vysávaču s mopom SENCOR SRV 9250BK s až 6-ročnou zárukou na motor. Investícia 269 eur sa vám vráti v podobe času, ušetreného na užitočnejšie a príjemnejšie veci, než je starostlivosť o podlahy.


 

 

Tak ako dámy čakali na otvorenie kaderníctiev, zarastení páni sa už nevedeli dočkať termínu u barbiera. Zastrihávač fúzov BRAUN BT 5265 za 54,99 sa vám doma zíde nielen na experimenty, ktoré teraz už dostupný barbier šikovne opraví, ale hlavne na pravidelnú údržbu porastu tváre a tela. Veď to rúško aj tak raz dáte dole.


 

 

Kým sme sedeli doma, pranie a sušenie nebolo tak často potrebné. Do obchodu však predsa nepôjdeme v pokrčených teplákoch! Čo práčka vyperie, to vysuší sušička PHILCO PDC 82 R CROWN s kapacitou až 8 kíl za 429 eur. Bezplatný 36-mesačný servis naznačuje, že výrobca si za kvalitou svojho produktu naozaj stojí.


 

 

 

 

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: PR

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod