Žilinský Večerník

19. apríl 2024 | Jela
| 5°C

Žilinský diár

Kurz varenia - šaláty a rizotá

  • 8.6.2017 18:00  Reštaurácia HU:MAN, Vodné dielo Žilina

Ako pripraviť dokonalý a chutný šalát alebo rizoto? Po absolvovaní nášho kurzu jednoducho. :) Naši šéfkuchári Michal Vajda a Ľubomír Herko sa postarajú o to, aby sa stali vami pripravované jedlá neodolateľnými!

Náplň kurzu:
1. Teoretická časť - výklad od šéfkuchárov
2. Praktická časť - čo si navaríte, na tom si pochutíte ;-)
3. Stolovanie - v príjemnej atmosfére
4. Večera s vínom - niekoľkochodová večera s napárovaným vínkom

Prihlásenie: www.kurzyvarenia.human.sk
Dĺžka trvania kurzu: 3 - 4 hodiny / Cena: 75 €
Kapacita: 12 ľudí

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod