Žilinský Večerník

25. apríl 2024 | Marek
| -3°C

Spravodajstvo

Luxusná limuzína majiteľa nenašla, radnica upravila podmienky

Predaj nadštandardného vozidla, ktoré žilinská radnica zaobstarala ešte počas pôsobenia primátora Igora Chomu, poslanci schválili na septembrovom zastupiteľstve. Luxusnú limuzínu za viac ako 70-tisíc eur sa však dodnes predať nepodarilo.

03.12.2019 | 10:30

Luxusné vozidlo stojí v garáži, podobne ako v prípade limuzíny, ktorú zaobstarala Žilinská župa počas pôsobenia Juraja Blanára, už viac ako rok. Radnica vraj drahé auto nevyužíva, a tak sa ho už pár mesiacov pokúša predať za takmer 31-tisíc eur. Zatiaľ však neúspešne. „S ponukou sa oficiálne neprihlásil nikto. Evidujeme však záujemcov, ktorí chceli bližšie informácie k predaju,“ informoval hovorca mesta Vladimír Miškovčík.

Na oficiálnej webovej stránke mesta zverejnili ponuku na odpredaj vozidla na konci novembra nanovo. Aktuálna lehota na doručenie ponúk od záujemcov je podľa radnice do 11. decembra a aj tentokrát rozhoduje najvyššia ponúknutá cena.

Oproti predchádzajúcemu pokusu však mesto v rámci predaja upravilo podmienky. „Aktuálne je možnosť automobil kúpiť pri odovzdaní a prevzatí jednorazovo alebo je možné zmluvne dohodnúť splátkový kalendár na obdobie 1 rok,“ doplnil Vladimír Miškovčík. Do údržby vozidla mesto podľa neho investovalo v prvom polroku 2019 prostriedky vo výške 159 eur, a to za emisnú a technickú kontrolu.

Foto: cas.sk

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod