Žilinský Večerník

27. júl 2024 | Božena
| 12°C

Šport

OBLASTNÝ FUTBAL - Divina hostila športové hviezdy a bavila skalných fanúšikov

Nie je zvykom, aby na najnižšie futbalové súťaže zavítali športové osobnosti tej najvyššej kvality. Okrem dobrého futbalu potešili fanúšikov v Divine aj stretnutia s majstrami z MMA Atillom Véghom (38) či Samuelom Krištofičom (34).

17.05.2024 | 10:08

Dobré jedlo, atrakcie pre deti, výborný futbal okorenený štyrmi gólmi. K tomu skvelé počasie a jedna krásna športová nedeľa v Divine za nami. „Je super, že klub robí aj zaujímavý sprievodný program a diváci si môžu zápasy užiť. Dedinský futbal má stále svoje neopísateľné čaro, toto je niečo zaujímavé a unikátne zároveň,“ vyjadril sa po jasnej výhre nad Podhorím pilier defenzívy Branislav Labant (48), ktorý 11. mája oslávil svoje narodeniny a je stále aktívny na futbalových trávnikoch.


 

Nestarnúci je rovnako aj Miroslav Barčík (45), ten pre zmenu na svoj narodeninový deň počas mája iba čaká. 26. mája bude oslavovať rovných 46 rokov. „Snažím sa dbať na životosprávu a vek je v skutočnosti len číslo, my sme radi, že futbal na dedinách napreduje a verím, že Divine pomôžeme k postupovým ambíciám.“ Divina žije futbalom aj medzi športovými osobnosťami, počas víkendu túto obec návštevou poctili hviezdy MMA a priniesli so sebou výbornú náladu. Tú dotvárali chutné dobroty a skutočne jedna vydarená futbalová nedeľa napísala ďalšie pokračovanie.



 

 

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: Ľubomír Rendár

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod