Žilinský Večerník

20. apríl 2024 | Marcel
| 1°C

Poradňa

Podľa čoho poznáte kvalitný autoservis?

Auto je pre väčšinu z nás jednou z najväčších investícií v našom živote. Pri jeho prípadnej oprave si tak chceme byť istý, že ho dávame do tých najlepších rúk. Ako však spoznať, že sa jedná o skutočne kvalitný autoservis, kde si môžete byť istý, že vám auto opravia?

23.08.2021 | 15:21

Oprava auta nie je tak častým javom, ako v prípade iných spotrebičov, a preto je dôležité sa pri jeho oprave skutočne zamyslieť nad tým, do akého servisu svoje auto umiestnite. Ak totiž natrafíte na servis, kde svoju prácu neodvádzajú stopercentne, výsledkom môže byť nedokončená práca a ďalšie problémy s autom.Podľa čoho však spoznáte, že servis do ktorého plánujete auto umiestniť je skutočne kvalitný?

 

Recenzie a odporúčania
 

Jedným z faktorov, ktorý vám môže povedať o tom, že sa jedná o kvalitný servis sú jeho recenzie a odporúčania. Preto sa nebojte daný autoservis preveriť na internete a prečítať si recenzie od ďalších zákazníkov. Už len vďaka tomuto kroku dokážete filtrovať ľudí, ktorí ponúkajú nekvalitné služby.

 

Vybavenie servisu
 

Ďalším dôležitým faktorom je samotné vybavenie pneuservisu či autoservisu.Každá kvalitná dielňa by už dnes mala disponovať zariadením, ako sú vyvažovačky kolies, vyzúvačky pneumatík či nožnicovými zdvihákmi, vďaka ktorým sa automechanik dostane pod auto. Pokiaľ váš servis takéto vybavenie nemá, odporúčame hľadať pomoc s vašim autom niekde inde.

 

Férové ceny
 

Tak ako v iných odvetviach, tak aj pri oprave automobilu zohráva veľkú úlohu cena za služby či náhradné diely. Kvalitný autoservis by vám preto mal ponúknuť férovú cenu za svoje služby a neťahať z vás peniaze navyše.

 

Pridaná hodnota
 

O výnimočnosti autoservisu a jeho kvalite hovorí aj pridaná hodnota, ktorú vám ako zákazníkovi dokážu ponúknuť. Jednou z nich je napríklad odvoz taxíkom na miesto, kde potrebujete, zatiaľ čo máte auto u nich v servise.

Autor: - r -

Foto: FXQuadro / Shutterstock.com

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod