Žilinský Večerník

28. apríl 2024 | Jarmila
| 4°C

Spravodajstvo

Polícia upozorňuje na bezpečnostné opatrenia počas futbalového zápasu

DNES 7. februára 2024 sa v čase o 16.30 hod. uskutoční futbalový zápas UEFA Youth League medzi MŠK Žilina a Borussia Dortmund. V súvislosti s týmto futbalovým stretnutím žilinská polícia vyzýva futbalových fanúšikov k športovému správaniu nie len na samotnom futbalovom štadióne, ale aj v jeho okolí a to počas konania zápasu, ako aj pri presune fanúšikov pred a po skončení futbalu.

07.02.2024 | 13:20

V záujme zamedzenia prejavov národnostnej, rasovej alebo inej neznášanlivosti, iných prejavov napĺňajúcich znaky trestných činov, taktiež v záujme ochrany života, zdravia, majetku, verejného poriadku a zamedzenia výtržností a diváckeho násilia, bude v uliciach Žiliny a v blízkosti futbalového štadióna zvýšený výkon služby policajtov poriadkovej, dopravnej a kriminálnej polície. 

Obmedzenie v doprave v meste Žilina:

Pred začatím futbalového zápasu bude obmedzená doprava na Uhoľnej ulici, ktorá bude uzavretá pre všetky vozidlá cca od 15.15 hod., hliadka dopravnej polície bude na kruhovom objazde vozidlá púšťať len  na  Športovú ulicu. Obmedzenie sa môže zmeniť podľa aktuálneho vývoja bezpečnostnej situácie.

Účastníci podujatia prejdú po Uhoľnej ulici len pešo (po ukončení športového podujatia bude Uhoľná ulica otvorená  a bude využitá na odjazd motorových vozidiel z parkoviska za východnou tribúnou).

 

Možnosti prejazdu vozidlom a parkovania pri štadióne MŠK Žilina:

Prejazd na parkovisko pred západnou tribúnou  a na VIP parkovisko bude možný po Športovej ulici a  z  Ľavobrežnej  ulice (prvý zjazd), na parkovisko za východnou tribúnou  z Ľavobrežnej ulice (druhý zjazd).

 

Autor: - r -

Foto: KRPZ v Žiline

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod