Žilinský Večerník

26. apríl 2024 | Jaroslava
| 9°C

Poradňa

Praktické tipy na vianočné darčeky pre ženy

Vianočné sviatky sa nezadržateľne blížia a väčšina z nás si pomaly začína uvedomovať, že je najvyšší čas začať sa už obzerať po vianočných darčekoch. Ak hľadáte praktické tipy na vianočné darčeky pre ženy, môžete sa inšpirovať našimi tipmi.

26.11.2020 | 12:19

 

 

Praktické tipy na vianočné darčeky pre ženy

 

Vianočné sviatky sa nezadržateľne blížia a väčšina z nás si pomaly začína uvedomovať, že je najvyšší čas začať sa už obzerať po vianočných darčekoch.

Ak hľadáte praktické tipy na vianočné darčeky pre ženy, môžete sa inšpirovať našimi tipmi.

 

Diamantový prsteň

 

Diamantové prstene v originálnom a jedinečnom designe sa väčšine žien páčia. Vyzerajú luxusne, sú geniálne prepracované a sú ľahko kombinovateľné, čo z nich robí šperk, ktorý bude robiť spoločnosť dlhé roky a stále bude krásny a moderný.

 

Ak chcete kúpiť svojej partnerke šperk v luxusnom prevedení, mal by to byť diamantový prsteň. Luxusné diamantové prstene patria do dámskych šperkovníc, preto svoju ženu potešte naozaj originálnym darčekom. Pri výbere dávajte pozor na veľkosť. Mali by ste vedieť veľkosť prsteňa, ktorý vaša partnerka nosí, aby ste sa neskôr vyhli úprave veľkosti.

 

Zlaté šperky

 

Ak ale vaša žena nie je veľkou fanúšičkou nosenia diamantových prsteňov, ale napriek tomu jej chcete podarovať na Vianoce šperk, pozrite si ponuku moderných zlatých šperkov. V ponuke moderných zlatých šperkov môžete nájsť náhrdelníky, retiazky s príveskom, súpravy, zlaté náušnice, zlaté retiazky, ale aj zlaté prívesky.

Moderné zlaté šperky sa dajú kombinovať k elegantným kúskom oblečenia, ale aj k ležérnym kúskom.

 

Organická BIO kozmetika

 

Okrem šperkov vie pod vianočným stromčekom potešiť aj kozmetika. Nie však hocijaká, ale skôr organická BIO kozmetika. Vyberte menej známe, ale za to kvalitné kozmetické značky organickej BIO kozmetiky. Vyberajte predovšetkým prírodný bio organický olej na telo, krémy na ruky a nohy a samozrejme denné a nočné krémy.

Luxusná BIO kozmetika je vďačným a zároveň praktickým darčekom, ktorým rozhodne nič nepokazíte.

 

Praktické pomôcky do kuchyne

 

Kupovať kabelky a oblečenie vám skôr neodporúčame. Nemusíte sa totiž trafiť do vkusu vašej ženy. Čo vám ale rozhodne odporúčame sú praktické pomôcky do kuchyne. Sami viete odpozorovať, čomu v kuchyni dochádza životnosť a po akom spotrebiči, či kuchynskej pomôcke vaša žena túži.

Odporúčame nový tyčový mixér, otočný stojan na koreničky, nové šálky na kávu s podšálkami, či napríklad nový výkonný kuchynský robot. Posledný menovaný darček ocenia najmä ženy, ktoré rady pečú koláče.

Autor: - r -

Zdroj: PR -TijanaM

Foto: Shutterstock.com

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod