Žilinský Večerník

25. apríl 2024 | Marek
| 1°C

Hudobná

ŠLEHA krstí svoj album, príďte sa pozrieť

Vsobotu 29. júna sú všetci záujemcovia pozvaní na verejný krst debutového CD albumu kapely ŠLEHA, ktorého producent je Juraj Kupec. Uskutoční sa v Country Saloone Belá pri Terchovej o 19. h.Pre verejnosť je vstup voľný.

24.06.2013 | 15:04

V hlavnom programe vystúpi Katarína Ivanková, speváčka a herečka účinkujúca v Národnom divadle a Radošínskom naivnom divadle, s tanečnou skupinou SENS. Okrem nej sa predstaví majster sveta v kulturistike Ľubomír Maliňák a, samozrejme, nebude chýbať ani koncert samotnej rockovej skupiny ŠLEHA.
 

Pozvanie prijali aj členovia Radošinského naivného divadla, členovia exhibičného futbalového klubu MUFUZA a osobnosti z kultúrnej oblasti ako Henry Toth, členovia skupiny TEAM, Ján Hangoni z YPS, skupiny AYA, Desmod, moderátorka TV Óčko Magdaléna Wroňková a ďalší. Album pokrstí Ivan Válek zo skupiny TEAM a po ukončení hlavného programu bude pokračovať voľná zábava s hudobnou skupinou „Nemôžem povedať“ z Martina.
 

Kapela Šleha sa stretla zhruba pred rokom. Túto formáciu tvorí spevák Juraj Janček, basgitarista Vlado Kubala, gitaristi Ľubomír Mazák a Lukáš Piala a bubeník Peter Mydlo. Ich videoklip k singlu Je mi ľúto koluje na Óčku i na španielskom MTV.

-r-

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod