Žilinský Večerník

27. apríl 2024 | Jaroslav
| 1°C

Poradňa

Test angličtiny na zistenie úrovne

Zaujímavé možnosti a vysoká záruka kvality výučby jazyka, to je len časť z množstva výhod, ktoré vám jednoduchá znalosť angličtiny ponúka. Hľadáte spôsob, ako si zaistiť lepšiu budúcnosť alebo sľubnú kariéru? Chcete precestovať celý svet, spoznávať rôzne kultúry a stať sa osobnosťou, ktorá všetkému rozumie? Riešenie je veľmi jednoduché. Stačí ovládať jeden z najbežnejšie používaných cudzích jazykov na svete, ktorý sa môžete, ak ste mu nevenovali dostatočnú pozornosť v škole, doučiť práve teraz, keď ste doma.

17.03.2021 | 15:17

Otvorte si test angličtiny na zistenie úrovne a veľmi rýchlo sa dozviete, v ktorých veciach by bolo dobré doplniť a vylepšiť vaše aktuálne cudzojazyčné vzdelanie. Zmysluplné využitie voľného času má predsa svoj zmysel a vy sa o tom, po absolvovaní jednoduchého jazykového kurzu, môžete veľmi rýchlo presvedčiť.

S niekoľkoročnými skúsenosťami, modernou metodikou a vysoko kvalifikovanými lektormi vám môžeme pomôcť dosiahnuť vaše jazykové ciele a splniť sen o lepšej budúcnosti veľmi rýchlo.

Učenie angličtiny nie je len skvelá investícia do vašej budúcnosti, ale aj zábava. Tak sa poďte spolu s nami pozrieť na výhody, ktoré vám dobrá znalosť cudzieho jazyka prináša.

Nemáte problém komunikovať s celým svetom

Nielen štúdie a teória, ale hlavne prax potvrdzuje, že angličtina je najuniverzálnejším celosvetovým jazykom, ktorý považuje za dôležitú súčasť svojho života čoraz viac ľudí. Prečo? Aj keď to aktuálne  tak nevyzerá, jednotlivé krajiny sú medzi sebou navzájom prepojené a hranice otvorené. Na takéto spojenie je však potrebná bezproblémová komunikácia, pri ktorej nerozhoduje žiadne vierovyznanie, pohlavie ani vek, ale znalosť jedného univerzálneho cudzieho jazyka. Výhod jeho osvojenia je však oveľa viac.

Posun v kariére

Prepustili vás a presvedčili ste sa o tom, že v súčasnej situácií sú cudzojazyčné vzdelanie a prax pri získavaní a udržaní dobrého zamestnania veľmi dôležité? Nie je to žiadne prekvapivé zistenie, pretože pracovných ponúk zverejnených v cudzom jazyku je čoraz viac, ale vhodných uchádzačov stále veľmi málo.

Aj preto by bolo možno dobré využiť voľný čas a zrejme nechcenú a neplatenú „dovolenku“ na doplnenie týchto vedomostí a zvýšenie vášho ľudského kapitálu.

S čoraz väčším množstvom neustále pribúdajúcich medzinárodných spoločností získavajú na trhu práce nové a lepšie postavenie práve ľudia, ktorí ovládajú cudzí jazyk. Angličtina je najrozšírenejším jazykom v mnohých odvetviach. Je primárnym jazykom pre vedy, pretože viac ako tri štvrtiny vedeckých prác je dnes publikovaných predsa v angličtine. To isté by sa dalo povedať o práve, medzinárodnom rozvoji, politológii, technike a ďalších dôležitých odvetviach.

Nemajte ale obavy, že pre zvýšenie vašej konkurencieschopnosti v tomto smere musíte sedieť v škole. Dnes vám ponúkajú profesionálne online kurzy angličtiny obrovské portfólio možností, ako si môžete zlepšiť vaše jazykové schopnosti do posledného detailu v pohodlí domova.

Máte lepší prehľad o všetkých dôležitých zdrojoch a informáciách

Angličtina je tiež jazykom médií a popkultúry. Tam, kde iné krajiny určite majú svoje vlastné spravodajské servery a popové hviezdy, väčšina médií používa na komunikáciu predovšetkým angličtinu.

Veď tie najpopulárnejšie filmy a televízne programy na celom svete sú predsa natočené v angličtine. Predstavte si preto, že si môžete pozrieť živé vystúpenie alebo film v pôvodnom jazyku, a nie ako dabovanú verziu. Navyše budete môcť čítať a porozumieť rôznym spravodajským zdrojom z celého sveta.

Čítanie internetu

Ak vás už unavuje prekladať internetové stránky z Googlu, mali by ste sa naučiť anglicky. Angličtina je najpoužívanejším jazykom aj z hľadiska internetového obsahu. Len k roku 2017 to bolo 51,2 % webových stránok vytvorených v angličtine. A predstavte si, že všetky tieto webové stránky môžete preštudovať len vďaka plynulému ovládaniu cudzieho jazyka! Nielenže budete môcť čítať a porozumieť týmto informačne bohatým a kvalitným zdrojom, ale aj lepšie komunikovať na rôznych sociálnych diskusných fórach.

Precvičíte si mozog

Ten dostáva v dnešných časoch, ktorý trávime v uzavretom priestore, poriadne zabrať. Štúdium angličtiny alebo iného cudzieho jazyka je preto vynikajúci spôsob, ako precvičiť mozog a zostať duševne zdravý. Štúdie preukázali, že nezáleží na tom, kedy s tým začnete, učenie sa cudzieho jazyka pomáha zlepšovať vaše kognitívne schopnosti v každom veku.

Tak sa o tom so zaujímavými kurzami angličtiny od Volis Academy presvedčte a určite svoju budúcnosť k lepšiemu zmeníte.

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: Africa Studio / Shutterstock.com

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod