Žilinský Večerník

19. apríl 2024 | Jela
| 2°C

Tlačové správy

To najlepšie pre vášho psieho miláčika  

Psí domáci miláčikovia sa často stávajú plnohodnotnou súčasťou rodiny a ich majitelia im chcú dopriať to najlepšie, aby mali čo najkvalitnejší život. Starostlivosť o domácich miláčikov zahŕňa okrem nekonečnej lásky, dlhých prechádzok a času stráveného s ním aj správne zvolenú stravu a výživu.

19.05.2022 | 17:32

Presne tak, ako si rodičia zisťujú stravovacie návyky a spôsob, akým učiť dieťa jesť, tak presne by si mali ja majitelia psov zistiť, čo je pre danú rasu a vek psa vhodné a čo by mu mali zabezpečovať.

Dbajte na správne fungovanie trávenia
 

Nie každý pes môže konzumovať rovnaké krmivo pre psov, preto je nutné sa o výživu zaujímať a následne dbať aj na kvalitu spracovania psieho žrádla.

Ak máte psa doma dlhšie, tak určite viete, že nesprávnym stravovaním môže dochádzať k tráviacim problémom, ktoré okrem zápchy alebo naopak preháňania môžu spôsobiť aj ďalšie tráviace ťažkosti, čím sa z vášho veselého štvornohého priateľa stane nespokojný domáci pes.

Naturálne slovenské žrádlo pre psov Panakei sa zameriava nielen na produkciu vysokokvalitných najlepších granúl pre psov, ale aj na doplnky stravy. Toto žrádlo je rozdelené do určitých kategórií a vy si podľa svojho psa vyberiete to, ktoré je pre neho najvhodnejšie. Tým, že Panakei sú komplexné granule, tak ich nemusíte po určitom období obmieňať. Jediné čo, tak skúste striedať príchute, aby pes nemal jednotvárnu stravu, ale trochu ste mu ju obmenili.

Výživové doplnky

Samozrejme, do žrádla pre psa môžete pridávať aj rôzne doplnky stravy napríklad vo forme olejov, čím mu podporíte imunitu, správne trávenie a pokúsite sa tak predĺžiť mu jeho život. Tieto doplnky stravy je možné zakomponovať do tekutejšieho žrádla, kam ich zamiešate a pes ich bez problémov zje. Medzi tieto doplnky stravy patrí napríklad CBD olej, kĺbová výživa, rôzne probiotiká či iné oleje.

 

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: Yekatseryna Netuk / Shutterstock.com

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod