Žilinský Večerník

17. apríl 2024 | Rudolf
| -1°C

Spravodajstvo

V okolí Žiliny nás čakajú tieto dopravné obmedzenia: Opravovať sa budú dva mosty

V okolí Žiliny budú prebiehať opravy dvoch mostov, ktoré budú mať vplyv na plynulosť dopravy počas nadchádzajúcej soboty. O čo žiada polícia?

22.11.2019 | 20:29

Opravy ciest budú prebiehať v sobotu 23. novembra v katastri obce Strečno a v katastri mesta Čadca. Informoval o tom hovorca KR PZ SR v Žiline Radko Moravčík.

V sobotu 23. novembra 2019 v čase od 07.00 hodiny do 14.00 hodiny sa bude na ceste I/18 v katastri obce Strečno, okres Žilina vykonávať oprava asfaltového povrchu rekonštruovaného mosta. "Premávka bude presmerovaná striedavo do voľného jazdného pruhu dočasným dopravným značením a v prípade potreby regulovaná náležite poučenými a vystrojenými osobami," uviedol Moravčík a doplnil, že v ten istý deň v čase od 07.30 hodiny do 15.00 hodiny sa bude na ceste I/11 v katastri mesta Čadca pred tunelom Horelica v smere Žilina – Čadca vykonávať oprava dilatačného záveru na moste. "Počas prác bude uzavretý jeden jazdný pruh a cestná premávka bude usmernená dočasným dopravným značením do voľného jazdného pruhu," dodal Radko Moravčík.

Polícia žiada účastníkov cestnej premávky o zvýšenú pozornosť v týchto úsekoch, trpezlivosť, ohľaduplnosť a dôsledné rešpektovanie prenosného dopravného značenia, zariadení a osôb riadiacich dopravu.

Autor: - r -

Foto: Polícia SR - Žilinský kraj

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod