Žilinský Večerník

24. apríl 2024 | Juraj
| 4°C

Zdravie a životný štýl

V roku 2021 stavte na farbu! Módna obuv a doplnky pre každého

Topánky sú dôležitou súčasťou outfitu mužov a žien. Dodávajú mu na štýle, môžu ho ozvláštniť, podčiarknuť alebo zmeniť jeho charakter. Niekedy totiž aj na prvý pohľad "šialené" kombinácie topánok s oblečením, dokážu vytvoriť originálny a jedinečný outfit. Túto sezónu nemusíte mať strach ukázať svoje divoké ja. Môžete staviť na farebné topánky, ktoré vám v tom pomôžu. Aké by ste si mali topánky vybrať.

06.06.2021 | 17:16

Čiernou nemôžete nič pokaziť
Tradičná čierna je jednoducho nadčasová. Aj preto je skvelou voľbou ako pre ženy, tak pre mužov. Čierne topánky sa môžu niesť v športovom aj elegantnom štýle, skutočne záleží iba na zvyšku vášho šatníku. Rieker obuv je známa pre širokú ponuku dámskych sandálov, ktoré sú dostupné v rôznych prevedeniach. S čiernymi sneakers Rieker nešliapnu vedľa ani páni.

Ak hľadáte skôr elegantnú Rieker obuv, skúste siahnuť po pánskych poltopánkach, ktoré skombinujete s akýmkoľvek oblekom. Na svoje si prídu aj ženy, ktorým sa určite zapáčia čierne Rieker sandále na hrubom podpätku s uzatvorenou špičkou. Tie sú dokonalou voľbou k spoločenským nohaviciam, sukni aj šatám.

Červená ozvláštni každý outfit
Aj ten najbežnejší outfit vždy ozvláštnia červené topánky. Ak vo vašom šatníku dominujú prírodné odtiene, nebojte sa siahnuť po topánkach v tejto výraznej farbe. Rieker obuv prichádza so sandálmi, sneakersami aj šľapkami v červenom odtieni, ktoré skvelo doplnia aj váš outfit. V prípade, že je na vás červená príliš, môžete skúsiť topánky v bordovej farbe, ktorá je jej elegantnejšou príbuznou, no zároveň ponúka všetky jej benefity.

Odvážna kanáriková žltá
Žltá je zábavnou farbou a aj vášmu outfitu okamžite dodá veselý ráz. V tomto prípade môžete siahnuť po topánkach v rôznych žltých odtieňoch od okrovej až po žiarivú žltú farbu. Teplé žlté odtiene môžete doladiť k oranžovej alebo červenej farbe. Pokiaľ sa vám viac páči kanárikovo žltá, tá bude skvelo dopĺňať bielu, čiernu alebo modrú farbu.

Či už obľubujete športový a ležérny outfit, alebo ženské a elegantné oblečenie, Rieker obuv je dokonalá voľba. Ponúka topánky od sandálov až po tenisky v rôznych žltých odtieňoch, vďaka čomu si vyberie každý.

Ružová ešte nevyšla z módy
Ružová obuv podčiarkne vašu ženskosť a jemnosť. Staroružové sandále na platforme sa hodia k letným šatám v áčkovom strihu. Môžete ich nosiť tiež k džínsom alebo šortkám.

Ak skutočne nedáte na ružovú dopustiť, siahnite po teniskách v tomto dokonalom odtieni. Staroružová je farba, ktorá vďaka svojim nežným tónom pasuje k rôznym odtieňom ako je napríklad biela, strieborná, sivá alebo tmavozelená farba.

 

Topánky v modrej ako kompliment zvyšku outfitu
Modré topánky v rozličných odtieňov od pastelovo modrej cez sivomodrú až po námornícku modrú vám ponúka značka Rieker. Modrá je farba, ktorú poľahky skombinujete s teplými tónmi ako sú napríklad zelená, žltá alebo odtiene hnedej. Môžete ju doladiť aj s chladnými farbami alebo inými odtieňmi modrej. V tejto trendy farbe nájdete športové tenisky, pohodlné sandále vhodné na dlhé výlety aj ležérne poltopánky.

Značka Rieker prichádza s rozmanitou ponukou
Ak hľadáte originálne a zároveň svojské topánky, ktoré sú nielen cenovo dostupné, kvalitné, ale tiež štýlové, značka Rieker je pre vás tou pravou. V jej širokej ponuke nájdete dámske, detské aj pánske topánky. Už si stačí iba vybrať.

 

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: Shutterstock.com

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod